Κοινωνία

28 Ιουλίου 2019 12:58

Δολοφονία στο Περιστέρι: Που ψάχνουν τον δράστη οι αστυνομικοί

Διάβασέ μου το...

Υλικό από κάμερες ασφαλείας, μαρτυρίες και πειστήρια εξακολουθούν να συλλέγουν οι Αρχές. Που στρέφονται οι έρευνες.

Δολοφονία στο Περιστέρι: Που ψάχνουν τον δράστη οι αστυνομικοί
-

Με μία πολυεπίπεδη έρευνα προσπαθούν τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών να φθάσουν στον άνδρα, που άφησε πίσω του νεκρό τον 25χρονο Τούρκο, μέσα στην καφετέρια στο Περιστέρι.

Οι αστυνομικοί αναλύουν με προσοχή τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, περιμένουν τα δεδομένα από το κινητό τηλέφωνό του και αναζητούν μαρτυρίες από φίλους και γνωστούς του θύματος.

Η σύζυγος του 25χρονου δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει τον εκτελεστή, ενώ δεν μπορούσε να δώσει πληροφορίες ούτε για τον άνδρα, που ήταν μαζί με το θύμα, λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία του. Έτσι, επεκτείνουν την έρευνά τους στα μέρη όπου σύχναζε ο νεαρός και σε όσους είχαν συναναστραφεί μαζί του.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν ως δεδομένο πως το κίνητρο είναι οι προσωπικές διαφορές. Από το στοιχεία, που έχουν στη διάθεσή τους, βλέπουν ότι ο εκτελεστής ήταν αποφασισμένος. Φορούσε μόνο γυαλιά ηλίου, αδιαφορώντας για το αν κάποιος τον αναγνωρίσει. Έφθασε δίπλα στο θύμα επιθυμώντας πάση θυσία να τον σκοτώσει. 

Αστυνομικές πηγές έλεγαν πως «έχουμε καιρό να δούμε τόσο μένος σε μία ανθρωποκτονία. Φαίνεται ότι το όπλο έπαθε εμπλοκή και τότε ο δράστης πλησίασε το θύμα. Τον χτύπησε στο κεφάλι χρησιμοποιώντας το πιστόλι σαν σφυρί. Όχι μία και δύο φορές, όμως. Περισσότερες από δέκα».

Ο δράστης προσέγγισε πεζός και έφυγε τρέχοντας από την καφετέρια, αλλά οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι λίγα μέτρα μακριά είτε είχε σταθμεύσει μοτοσικλέτα ή αυτοκίνητο είτε τον περίμενε κάποιος συνεργός του. Για αυτό και έχουν συγκεντρώσει αρκετά βίντεο από τα γύρω στενά, προκειμένου να βρουν το δρομολόγιο, που ακολούθησε.

Ταυτόχρονα με τον δολοφόνο, όμως, αναζητούν και τον άνδρα που ήταν με τον 25χρονο, λίγο πριν πέσει νεκρός. Οι αστυνομικοί θέλουν να μάθουν τί συζητούσαν οι δυο τους, εάν του εκμυστηρεύτηκε κάποια αντιδικία και αν παρατήρησε κάτι παράξενο στην συμπεριφορά του 25χρονου.

Ευελπιστούν, μάλιστα, ότι εάν δεν έχει εμπλοκή με την εκτέλεση τότε ο άγνωστος άνδρας θα εμφανιστεί μόνος του στις Αρχές, για να παρέχει πληροφορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ