Κοινωνία

26 Ιουλίου 2019 09:21

Δολοφονία στο Περιστέρι: Στα ίχνη του δράστη η ΕΛ.ΑΣ.

Διάβασέ μου το...

Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών. Τα δυο σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί για την εν ψυχρώ δολοφονία.

Δολοφονία στο Περιστέρι: Στα ίχνη του δράστη η ΕΛ.ΑΣ.
-

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δολοφόνου του 25χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής που έχασε τη ζωή του από τις τρεις σφαίρες που δέχθηκε στο κεφάλι και την πλάτη το απόγευμα της Τετάρτης σε καφετέρια στο Περιστέρι.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν το παρελθόν του θύματος, ελπίζοντας ότι θα βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα κίνητρα ή και την ταυτότητα του δολοφόνου.
Στην Ασφάλεια κατέθεσε χθες και η σύζυγος του 25χρονου, η οποία έχει υποστεί σοκ από την δολοφονία του συζύγου της.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής, σε συνδυασμό με τις κινήσεις του δολοφόνου, είναι δυο.

Το πρώτο σενάριο είναι να υπάρχει προσωπικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία λόγω της κίνησης του δολοφόνου να συνεχίσει να χτυπά με το όπλο το θύμα του όταν του έπεσε η γεμιστήρα από το 9αρι πιστόλι.

Το δεύτερο σενάρια αφορά σε «στημένη» εκτέλεση λόγω κάποιας οικονομικής συναλλαγής. Το σενάριο αυτό «δείχνει» η παρουσία ενός ανθρώπου που καθόταν μαζί με τον 25χρονο Τούρκο πριν τη δολοφονία του. Το άτομο αυτό είχε σηκωθεί από το τραπέζι δευτερόλεπτα πριν την εμφάνιση του δολοφόνου και την πισώπλατη εκτέλεση.

Σημαντικό στοιχείο στα χέρια των αστυνομικών είναι και το υλικό από τις κάμερες της καφετέριας, που ανήκει στον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, καθώς σε αυτές έχουν καταγραφεί καρέ-καρέ όσα συνέβησαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ