Αθλητικά

23 Ιουλίου 2019 10:33

Γλιτώνει τις κατηγορίες για βιασμό ο Ρονάλντο

Διάβασέ μου το...

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η υπόθεση της κατηγορίας για βιασμό ενός μοντέλου, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γλιτώνει τις κατηγορίες για βιασμό ο Ρονάλντο
-

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγαίνει με το κεφάλι ψηλά από το σκάνδαλο του φερόμενου βιασμού, που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το καλοκαίρι του 2009 με πρωταγωνίστρια ένα πρώην μοντέλο από τη Νεβάδα, την Κάθριν Μαγιόργκα, καθώς οι κατηγορίες εναντίον του κατέπεσαν.

Η είδηση ανακοινώθηκε από την εισαγγελία της αμερικανικής μεγαλούπολης, που σε δήλωσή της κάνει λόγο για «έλλειψη σαφών στοιχείων βάσει των πληροφοριών που ελήφθησαν μέχρι στιγμής, προκειμένου να τεκμηριωθεί σαφώς ο βιασμός».

Η υπόθεση είχε ατονήσει τους τελευταίους μήνες, όταν το «Spiegel» ανέσυρε ορισμένα έγγραφα, τα οποία αποκτήθηκαν μέσω του ιστότοπου Football Leaks, συμπεριλαμβανομένης εμπιστευτικής συμφωνίας που υπογράφηκε το 2009 από τον Ρονάλντο με την Μαγιόργκα προκειμένου ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους να αποφύγει την αποκάλυψη του περιστατικού, πληρώνοντας 375.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την ανασκευή της ιστορίας από την τότε 25χρονη γυναίκα, είχε βιαστεί από τον ποδοσφαιριστή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας, όπου ο Πορτογάλος βρισκόταν σε διακοπές πριν από τη μεταγραφή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρονάλντο ανέκαθεν υποστήριζε πως είναι αθώος: «Το αρνούμαι σθεναρά. Ο βιασμός είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα, αντίθετο με τις πεποιθήσεις μου. Αρνούμαι να τροφοδοτήσω τα ΜΜΕ με θέαμα που δημιούργησαν πρόσωπα τα οποία επιδιώκουν διαφήμιση με δικά μου έξοδα». Και οι ερευνητές, εν τέλει, τον δικαίωσαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ