Αθλητικά

10 Ιουλίου 2019 23:48

Ολυμπιακός: Σκόραρε ο Σεμέδο στο φιλικό με το Αμβούργο

Διάβασέ μου το...

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν οι “ερυθόλευκοι” στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους.

Ολυμπιακός: Σκόραρε ο Σεμέδο στο φιλικό με το Αμβούργο
-

Ισόπαλος και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος φιλικός αγώνας του Ολυμπιακού σε αυστριακό έδαφος, με το Αμβούργο να παίρνει… τη θέση της Ντιναμό Κιέβου, που οι “ερυθρόλευκοι” είχαν αντιμετωπίσει πριν από δύο ημέρες.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την προετοιμασία στην Αυστρία και επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την προετοιμασία ενόψει των αγώνων με τη Βικτόρια Πλζεν, για το β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο η πειραϊκή ομάδα δεν απείλησε τους Γερμανούς, που πίεσαν ψηλά, αρκούμενη σε μια συντηρητική προσέγγιση του παιχνιδιού. ενδεχομένως επειδή ο προπονητής της ήθελε να δοκιμάσει κάποια τακτική ενόψει των συναντήσεων με τους Τσέχους. Σε αυτό το διάστημα ξεχώρισε η παρουσία του Σεμέδο και του 16χρονου τερματοφύλακα Τζιολάκη, που απέκρουσε πέναλτι του Γουντ στο 26ο λεπτό, όπως και η εμφάνιση των Γιάννη Μασούρα και Ραντζέλοβιτς.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού ο ρυθμός έπεσε, λόγω κόπωσης και αλλαγών, αλλά στο 80΄ ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να προηγηθεί, όταν ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ και ο Σεμέδο με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το Αμβούργο ισοφάρισε στο 87΄, σε φάση που η ελληνική ομάδα είχε κακή αμυντική αντίδραση, όταν ο Χιντερζίερ ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Α. Παπαδόπουλου, πήρε και την κόντρα στη λάθος έξοδο του Σιαμπάνη και διαμόρφωσε το 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Τζολάκης (64΄ Σιαμπάνης), Γιάννης Μασούρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τσιμίκας, Σουρλής (79΄ Γκιγιέρμε), Ανδρούτσος (79΄ Μπουχαλάκης), Ραντζέλοβιτς (79΄ Σουντανί), Φορτούνης (67΄ Βαλμπουενά), Σολδάνο (85΄ Κάιπερς), Ντουρμισάι (79΄ Γιώργος Μασούρας).

Αμβούργο: Μίκελ, Γκάμεραχ, Φαν Ντρόγκελεν, Νάρεϊ, Ντούντζιακ, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γουντ, Τζάτα, Λέιμπολντ, Τζουνγκ, Φέιν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ