Παράξενα

02 Ιουλίου 2019 14:07

Λαθρεπιβάτης έπεσε από αεροπλάνο σε αυλή σπιτιού

Διάβασέ μου το...

Σοκ υπέστη ένας άνδρας που ενώ έκανε ηλιοθεραπεία είδε να πέφτει εξ ουρανού ένας άλλος άνδρας.

Λαθρεπιβάτης έπεσε από αεροπλάνο σε αυλή σπιτιού
-

Σε ένα μέτρο απόστασης από το σημείο όπου έκανε ηλιοθεραπεία ένας άνδρας, στην αυλή του σπιτιού του στο Λονδίνο, έπεσε ένας άνδρας…εξ ουρανού.

Ο άνδρας, που λίγο μετά διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός, ήταν σύμφωνα με την Αστυνομία, λαθρεπιβάτης πτήσης της Kenya Airways που ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στο Χίθροου.

Το Boeing 787-8 Dreamliner βρισκόταν σε ύψος 3.500 ποδιών πάνω από το έδαφος, την ώρα του συμβάντος.

Γείτονας του άνδρα που έκανε ηλιοθεραπεία δήλωσε πως άκουσε έναν ήχο και πήγε να δει έξω από το παράθυρο. «Στην αρχή νόμισα πως ήταν κάποιος άστεγος που κοιμόταν στον κήπο.

«Φορούσε τα ρούχα του. Πήγα πιο κοντά να κοιτάξω καλύτερα και είδα τα αίματα στο φράχτη του κήπου. Το κεφάλι του δεν ήταν και σε τόσο καλή κατάσταση. Συνειδητοποίησα τότε ότι είχε πέσει», δήλωσε ο ίδιος.

Και συμπλήρωσε:

«Βγήκα τότε έξω και είδα τον γείτονα που βγήκε έξω να τρέμει. Έκανε ηλιοθεραπεία όταν έπεσε στην αυλή του. Η Αστυνομία ήρθε αμέσως».

Ο ίδιος πάντως σημείωσε πως αν είχε πέσει δύο λεπτά αργότερα, στο ίδιο σημείο, υπήρχαν εκατοντάδες άνθρωποι, λόγω της πρωινής ώρας αιχμής, ενώ περιγράφοντας το θύμα είπε πως «ένας από τους λόγους που το σώμα του ήταν τόσο ακέραιο ήταν ότι «ήταν μέσα στον πάγο».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μία τσάντα με νερό και λίγο φαγητό εντοπίστηκαν στο σύστημα προσγείωσης του αεροσκάφους, όταν αυτό προσγειώθηκε.

Ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει τις επόμενες μέρες θα υποδείξει στοιχεία του νεκρού, όπως η ηλικία του.

Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ