Αθλητικά

26 Ιουνίου 2019 07:47

Ημιμαραθώνιος Κρήτης με... Αλέξη και Κυριάκο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ακόμα ένα απολαυστικό σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης. Πρωταγωνιστές δύο 12χρονοι, ο Αλέξης και ο Κυριάκος, που το μόνο που τους ενώνει είναι η... Λίβερπουλ!

Ημιμαραθώνιος Κρήτης με... Αλέξη και Κυριάκο (βίντεο)
-

Το πρώτο του σποτ έδωσε στην δημοσιότητα ο Σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ ο οποίος διοργανώνει στις 6 Οκτωβρίου 2019 για πέμπτη χρονιά τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης (21χλμ) και για έκτη χρονιά τους παράλληλους αγώνες δρόμου 5χλμ – 10χλμ – 1000 – μέτρων-και 200μέτρων ΑμεΑ στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

Πρωταγωνιστές του σποτ είναι δύο αδέλφια 12 ετών, ο Αλέξης και ο Κυριάκος. Η μαμά τους ξυπνάει για να πάρουν το πρωινό τους και να πάνε στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης όπου θα τρέξουν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Το δωμάτιο του Αλέξη είναι γεμάτο αφίσες του Τσε Γκεβάρα, του Μαρξ, του Φιντέλ Κάστρο, του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ. Το δωμάτιο του Κυριάκου στολίζεται με αφίσες του Ολυμπιακού, του Άνταμ Σμιθ, τη σημαία της Ε.Ε αλλά και μία αφίσα της Λίβερπουλ, καθώς η ομάδα αυτή είναι το μόνο πράγμα που ενώνει τα δύο αδέρφια…

Η μαμά έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρωινό, τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι και αρχίζει ένας απίστευτος, απολαυστικός διάλογος που καταλήγει στο σύνθημα: Μην κοιτάς δεξιά και αριστερά, στις 6 Οκτωβρίου ψηφίζουμε Ημιμαραθώνιο Κρήτης».

Δείτε το σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης:


Πηγή: maleviziotis.gr