Πολιτική

25 Ιουνίου 2019 17:49

“Βιντεομαχία” για το... ντιμπέιτ Τσίπρα - Μητσοτάκη

Διάβασέ μου το...

Έριξε ξανά το... γάντι ο Αλέξης Τσίπρας. Η απάντηση πηγών της Νέας Δημοκρατίας...

“Βιντεομαχία” για το... ντιμπέιτ Τσίπρα - Μητσοτάκη
-

Στη φάση της "βιντεομαχίας", εκ του μακρόθεν, πέρασε η... θρυλούμενη τηλεοπτική μονομαχία Τσίπρα - Μητσοτάκη, μετά το "ναυάγιο" του debate των πολιτικών αρχηγών, στη διακομματική επιτροπή της Βουλής. 

Ο Αλέξης Τσίπρας επανήλθε, μέσω του Twitter, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε διάλογο πρόσωπο με πρόσωπο, υπενθυμίζοντας στον πρόεδρο της ΝΔ, με βίντεο από τη Βουλή, ότι στις 8 Μαΐου είχε δεσμευθεί για την τηλεοπτική αναμέτρηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει σχετικά:

Κύριε Μητσοτάκη τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσεις, όμως, στις 8 Μαΐου, δεσμευθήκατε ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις σας;

Και συμπληρώνει:

Τόσο πολύ υποτιμάτε το πρόγραμμά σας; Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους & να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά & χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας.

ΤΣΙΠΡΑΣ - TWITTER - DEBATE

ΤΣΙΠΡΑΣ - TWITTER - DEBATE

Η απάντηση της ΝΔ

Αρνητική ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στη νέα πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα.

«Όσες φορές και να θέτει το ίδιο ερώτημα ο κ. Τσίπρας, έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του: "Η πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής τηλεμαχίας μονάχα για δύο κόμματα είναι εντελώς λάθος επιλογή, γιατί είναι υποτιμητική και προσβλητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα μας"» τονίζουν πηγές της ΝΔ οι οποίες  έδωσαν στη δημοσιότητα και βίντεο με τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα που είχε κάνει κατά το παρελθόν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ