Αθλητικά

25 Ιουνίου 2019 07:16

Παναθηναϊκός: “μύλος” με τη μεταγραφή του Ντένμον

Διάβασέ μου το...

Το «τριφύλλι» ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή για να ακολουθήσει κατηγορηματική διάψευση από τον μάνατζερ, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη.

Παναθηναϊκός: “μύλος” με τη μεταγραφή του Ντένμον
-

Μεγάλο μπέρδεμα προέκυψε με τη μεταγραφή του Μάρκους Ντένμον στον Παναθηναϊκό, καθώς η διοίκηση της ΚΑΕ, ανακοίνωσε επισήμως τη μεταγραφή, αλλά στη συνέχει τόσο ο μάνατζερ του όσο και ο ίδιος ο Ντένμον διέψευσαν την ανακοίνωση!

Ο 29χρονος, μάλιστα, προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Κίνας με τη φανέλα των Zhejiang Golden Bulls, έχοντας μέσο όρο 33,6 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 6,2 ασίστ.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανακοίνωσαν την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ, μετά την απόφαση του να μην ενεργοποιήσει το opt-out που είχε στο συμβόλαιο του, γνωστοποιώντας παράλληλα την παραμονή του Ντένμον στο «πράσινο στρατόπεδο» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ, ο ατζέντης του Ντένμον, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, υπογράμμισε σε «τιτίβισμα» του ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος.

Ο Σέρβος μάνατζερ ξεκαθάρισε ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα συμβόλαιο με οποιαδήποτε ομάδα.

«Περισσότερο από επίσημο: Ο Μάρκους Ντένμον είναι free agent και θα αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του τις επόμενες ημέρες. Δεν έχει συμβόλαιο με καμία ομάδα, ούτε με τον πρωταθλητή Ελλάδας, Παναθηναϊκό! Όλες οι πληροφορίες για την υπογραφή του είναι ψευδείς», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Ραζνάτοβιτς.

Αμέσως μετά το «τιτίβισμα» του ατζέντη του Μάρκους Ντένμον, του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, με το οποίο ο Σέρβος διέψευδε τη συμφωνία του παίκτη με τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε αντίστοιχο και από τον ίδιο τον Αμερικανό γκαρντ.

«Για όποιον ενδιαφέρεται, δεν έχω υπογράψει με καμία ομάδα ακόμη και είμαι ελεύθερος και ανοικτός να συζητήσω οποιαδήποτε πρόταση», ανέφερε μέσω Twitter ο Ντένμον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ