Αθλητικά

18 Ιουνίου 2019 22:57 Τελευταία ενημέρωση : 19 Ιουνίου 2019 14:45

Ενίσχυσε την επίθεση του ο Ολυμπιακός

Διάβασέ μου το...

Ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, που θα αγωνίζονται με την ερυθρόλευκη φανέλα τη νέα σεζόν.

Ενίσχυσε την επίθεση του ο Ολυμπιακός
-

Την απόκτηση 4 ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε την Τρίτη ο Ολυμπιακός.

Η αρχή έγινε με τον Χιλάλ Σουντανί. Ο 31χρονος Αλγερινός διεθνής επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιό του για διετή συνεργασία. Πέρυσι ανήκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία τον είχε αγοράσει από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Σουντανί δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στον Ολυμπιακό, που θα υπογράψω στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω να προπονούμαι με τους νέους συμπαίκτες μου. Έχω ακούσει πως είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας και να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΧΙΛΑΛ ΣΟΥΝΤΑΝΙ

Με λίγη ώρα διαφορά, ακολούθησε η ανακοίνωση για την απόκτηση του Μπρούνο Φελίπε. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αγωνίστηκε το τελευταίο 1,5 έτος στον Ατρόμητο, ως δανεικός από την αυστριακή Λιντς ΛΑΣΚ, στην οποία οι “ερυθρόλευκοι” θα καταβάλουν περίπου 500.000 ευρώ. Η παρουσία του Μπρούνο στην ομάδα των δυτικών προαστίων σημαίνει ότι ο παίκτης δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΡΟΥΝΟ ΦΕΛΙΠΕ

Άλλοι δύο επιθετικοί προστέθηκαν στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ το βράδυ. Πρόκειται για τον 22χρονο Βέλγο Ούγκο Κάιπερς και για τον 23χρονο Έλληνα διεθνή Φιορίν Ντουρμισάι.

Τη σεζόν που πέρασε ο Κάιπερς αγωνίστηκε στον Εργοτέλη και αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ στην Football League, πετυχαίνοντας 22 γκολ σε 30 συμμετοχές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΥΓΚΟ ΚΑΙΠΕΡΣ

Ο Ντουρμισάι πέτυχε πέρυσι με τον Πανιώνιο 11 γκολ σε 33 συμμετοχές. Στο παρελθόν ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας στράικερ έχει περάσει από Καλλιθέα και Λαμία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ