Κοινωνία

06 Ιουνίου 2019 19:25

Ανδρόγυνο μοίραζε “κοκαϊνη” με… ποδήλατο (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ζευγάρι έκανε "ντελίβερι" ναρκωτικών με… ορθοπεταλιές. Την έκρυβαν στο φανάρι!.

Ανδρόγυνο μοίραζε “κοκαϊνη” με… ποδήλατο (εικόνες)
-

Ένα αντρόγυνο που διακινούσε κοκαΐνη, χρησιμοποιώντας ποδήλατο για την απόκρυψη και μεταφορά της, έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με λιμενικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης και τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, σε επιχείρηση μεσημβρινές ώρες χθες στην περιοχή της Ανάληψης συνέλαβαν 57χρονο και 55χρονη, αλλοδαπούς, καθώς και δύο Έλληνες, 34 και 28 ετών, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Στην κατοχή των τελευταίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κοκαΐνης, τα οποία μόλις είχαν προμηθευτεί από το αντρόγυνο κι ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Σε έρευνα στον 57χρονο και την 55χρονη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 4,09 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Επιπλέον, σε ποδήλατο που χρησιμοποιούσε ο 57χρονος για την απόκρυψη και μεταφορά των προς διακίνηση ναρκωτικών βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό του εμπρόσθιου φανού 10 μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 10,93) γραμμαρίων.

Θεσσαλονίκη - Διακινηση - κοκαΐνη

Ακολούθησε έρευνες στο σπίτι όπου διέμεναν, σε άλλη κατοικία που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των ναρκωτικών και σε αποθήκη ταράτσας πολυκατοικίας στην περιοχή της Ανάληψης, όπου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν 16 μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 15,93 γραμμαρίων, 4.500 ευρώ από πώληση ναρκωτικών, δύο ζυγαριές ακριβείας και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ