Παράξενα

05 Ιουνίου 2019 22:39

Κέρδισε εκατοντάδες εκατομμύρια χάρη σε ένα… fortune cookie!

Διάβασέ μου το...

Η απίστευτη ιστορία του άνδρα, ο οποίος ειναι πλέον... πολυεκατομμυριούχος.

Κέρδισε εκατοντάδες εκατομμύρια χάρη σε ένα… fortune cookie!
-

 

Κέρδισε 344,6 εκατομμύρια δολάρια χάρις στους αριθμούς που ήταν γραμμένοι στο χαρτάκι, το οποίο βρισκόταν μέσα στο «μπισκότο της τύχης» της εγγονής του.

«Εδώ και περίπου δύο χρόνια, έπαιζα πάντα τα ίδια πέντε νούμερα» εκμυστηρεύτηκε ο Τσαρλς Ου. Τζάκσον Τζ., κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Ραλέι, στη βόρεια Καρολίνα, όπου παρέλαβε τα κέρδη του από τη λοταρία του Powerball του περασμένου Σαββάτου.

Ο  66χρονος συνταξούχος αφηγήθηκε ότι πήρε τους αριθμούς από το μπισκότο της τύχης της εγγονής του, ηλικίας 8 ετών, με την οποία γευμάτισαν σε ένα βιετναμέζικο εστιατόριο : «Κοίταξα τους αριθμούς που βρίσκονταν πίσω (από το ωροσκόπιο), ήθελα να τους παίξω. Από εκεί προήλθαν».

Έκτοτε, τους επέλεγε όταν δοκίμαζε την τύχη του στο Powerball και στο Mega Millions, κερδίζοντας λίγα δολάρια.

«Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω, απλά ήμουν τυχερός» είπε ο 66χρονος, δηλώνοντας «λίγο κεραυνόπληκτος» που η τύχη του χαμογέλασε τόσο πλατιά.

Ο Τσαρλς Ου. Τζάκσον Τζ. είχε τη δυνατότητα να πάρει όλο το ποσό του τζακποτ σε δόσεις, σε διάστημα 30 ετών ή μέρος του σε μία και μοναδική μειωμένη δόση. Έκανε τη δεύτερη επιλογή κι έγινε πλουσιότερος κατά… 223 εκατομμύρια δολάρια.