Αθλητικά

05 Ιουνίου 2019 11:48

Αποσύρθηκε η καταγγελία για βιασμό εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο

Διάβασέ μου το...

Η κοπέλα που ισχυριζόταν πως την είχε βιάσει πριν από 10 χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως απέσυρε την καταγγελία και η υπόθεση έκλεισε.

Αποσύρθηκε η καταγγελία για βιασμό εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο
-

Αποσύρθηκε η καταγγελία για σεξουαλική επίθεση και βιασμό εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το Blooomberg.

Η απόσυρση της κατηγορίας κατατέθηκε τον περασμένο μήνα στο κρατικό δικαστήριο της Νεβάδα στο Λας Βέγκας, όπου όμως δεν είναι σαφές εάν η καταγγέλλουσα κατέληξε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η αστυνομία του Λας Βέγκας αποφάσισε να ανοίξει εκ νέου μια έρευνα βιασμού που αφορά τον Κριστιανο Ρονάλντο. Το συμβάν χρονολογείται από τις 13 Ιουνίου 2009, όταν η Κάθριν Μαγιόργκα, τώρα 34 ετών δασκάλα, ανέφερε ότι είχε βιαστεί σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο Palms.

Μια καταγγελία επικυρωμένη από νοσοκομειακές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το θύμα. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λας Βέγκας εξήγησε από την καταγγελία απουσίαζε το όνομα του εικαζόμενου επιτιθέμενου. Η εκδοχή της Μαγιόρκα ήταν διαφορετική, εξηγώντας ότι ανέφερε το όνομα του CR7 στην αστυνομία λίγες εβδομάδες μετά το συμβάν.

Το 2010, ωστόσο, η κοπέλα αποφάσισε να συνάψει εξωδικαστική συμφωνία με τον Ρονάλντο. Σε αντάλλαγμα για 375.000 δολάρια θα δεσμευόταν να διατηρεί τη σιωπή. Όμως, τον Απρίλιο του 2017 η Κάθριν ανακάλυψε ότι η ιστορία της αποκαλύφθηκε από τα Football Leaks. Έτσι, αποφάσισε να ασκήσει αγωγή κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο, κατηγορώντας τον για «εξαναγκασμό, απάτη, την κατάχρηση εξουσίας σε βάρος ευάλωτων άτομων, δυσφήμηση, παραβίαση συμφωνίας».

Κατηγορίες για τις οποίες ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπερασπίστηκε πάντα τον εαυτό του: «Ανυπομονώ για την έκβαση οποιωνδήποτε ερευνών. Σθεναρά αρνούμαι τις κατηγορίες εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα απαράδεκτο έγκλημα που στρέφεται εναντίον σε ότι εγώ πιστεύω». Τελικά, η κοπέλα που ισχυριζόταν πως την είχε βιάσει πριν από 10 χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο, φαίνεται πως απέσυρε την καταγγελία και η υπόθεση έκλεισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ