Κόσμος

03 Ιουνίου 2019 07:00 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιουνίου 2019 21:52

Συνελήφθη Ελληνοαμερικανός για την εξαφάνιση της συζύγου του

Διάβασέ μου το...

Ελληνοαμερικανός, που κατηγορείται για παραποίηση στοιχείων, συνελήφθη μαζί με την φίλη του, ενώ η Ελληνοαμερικανική  γυναίκα του,  μητέρα πέντε παιδιών, αγνοείται…

Συνελήφθη Ελληνοαμερικανός για την εξαφάνιση της συζύγου του
-

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας Ελληνοαμερικανός μετά την εξαφάνιση της συζύγου του, μητέρας πέντε παιδιών.

Πρόκειται για τον ομογενή σύζυγο της Τζένιφερ Ντούλου, αγνοούμενης γυναίκας από το Νιου Καναάν του Κονέκτικατ, ενώ συνελήφθη και η σύντροφος του Φώτη Ντούλου, Μισέλ Τροκόνη.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων, σύμφωνα με το ABC New York, το οποίο επικαλείται δηλώσεις της Αστυνομίας. Οι δυο τους αναμένεται να καταθέσουν ενώπιον του δικαστηρίου τη Δευτέρα.

Το Σάββατο, εκτενές δημοσίευμα της New York Times αναφέρθηκε στην εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλου, γράφοντας, μάλιστα, πως η γυναίκα από το Νιου Καναάν ανησυχούσε ότι ο ομογενής σύζυγός της, Φώτης Ντούλος, θα απήγαγε τα παιδιά τους και θα τα μετέφερε στην Ελλάδα.

Την περασμένη Παρασκευή, όπως και πολλές φορές στο παρελθόν, η Τζένιφερ Ντούλου άφησε τα πέντε παιδιά της στο σχολείο, αναφέρει στο δημοσίευμά της η New York Times. Έφυγε από το σπίτι της στο Νιου Καναάν του Κονέκτικατ, στο οποίο η ίδια και η οικογένειά της είχαν μετακομίσει κατά τη διάρκεια της διαπάλης με τον ομογενή σύζυγό της αναφορικά με το διαζύγιό τους- και οδήγησε λιγότερο από ένα μίλι προς το ιδιωτικό σχολείο των παιδιών της, ανέφερε η Αστυνομία. Έκτοτε αγνοείται, όπως έχει γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας».

Μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της, οι έρευνες για την εύρεσή της έχουν εντατικοποιηθεί, με τις Αρχές να προσπαθούν να διαλευκάνουν εάν η κ. Ντούλου έπεσε θύμα επίθεσης. Την ίδια περίοδο, η μάχη για την κηδεμονία των παιδιών με τον σύζυγό της, τον Φώτη Ντούλο συνεχιζόταν, με τον Ελληνοαμερικανό να ισχυρίζεται μέσα στην εβδομάδα πως τα πέντε παιδιά του κρατούνταν από έναν ένοπλο φύλακα στο σπίτι της γιαγιάς τους στην Νέα Υόρκη.

Την Πέμπτη, η εφημερίδα «The Hartford Courant», έγραψε πως οι αστυνομικοί είχαν βρει ίχνη από αίμα στο σπίτι της κ. Ντούλου, γεγονός που τους οδήγησε να πιστέψουν πως έχει πέσει θύμα βίαιου εγκλήματος. Η οικογένεια και οι φίλοι της κ. Ντούλου με ανακοίνωσή τους τονίζουν πως είναι συγκλονισμένοι από την εξαφάνισή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ