Αθλητικά

01 Ιουνίου 2019 18:42

Σοκ και θλίψη για τον Αντόνιο Ρέγιες: Οι πρώτες εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας

Διάβασέ μου το...

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του πρώην άσου της Σεβίλλης και της Άρσεναλ σε τροχαίο δυστύχημα. Δεν ήταν μόνος στο αυτοκίνητο.

Σοκ και θλίψη για τον Αντόνιο Ρέγιες: Οι πρώτες εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας
-

Θρήνο και σοκ έχει προκαλέσει παγκοσμίως ο θάνατος του πρώην άσου της Σεβίλλης και της Άρσεναλ, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες.

Ο 35χρονος, που αγωνιζόταν στην Εξτρεμαδούρα, επρόκειτο να αγωνιστεί αύριο κόντρα στην Καντίζ, όμως ο αγώνας αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη.

Το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή συνέβη στις 11:40, τοπική ώρα Ισπανίας, στο δρόμο που ενώνει τη γενέτειρά του Ουτρέρα με τη Σεβίλλη.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, εκτός από τον Ρέγιες, νεκρός είναι και ο συνεπιβάτης του στο όχημα, ο 23χρονος ξάδελφός του, Τζόναθαν Ρέγιες, ενώ ο Χουάν Μανουέλ Καλδερόν, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα και λίγες ώρες αργότερα άφησε και εκείνος την τελευταία του πνοή.

Ο Αντόνιο Ρέγιες είχε κάνει το ντεμπούτο του στο ποδόσφαιρο ως παίκτης της Σεβίλλης, σε ηλικία 16 ετών, ενώ τον Ιανουάριο του 2004 είχε πωληθεί στην Άρσεναλ για 17 εκατομμύρια βρετανικές λίρες. Την ίδια σεζόν η βρετανική ομάδα κέρδισε την Premier League, αήττητη.

 Τη σεζόν 2006-2007 πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης, που κέρδισε το ισπανικό πρωτάθλημα και αργότερα μετακινήθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, προτού επιστρέψει το 2012 στη Σεβίλλη για να κερδίσει τρία τίτλους του Europa League, μεταξύ του 2014 και 2016.

Είχε παίξει επίσης στην Εσπανιόλ και στη συνέχεια σε κινεζική ομάδα, προτού τον περασμένο Ιανουάριο γίνει παίκτης της Εξτρεμαδούρα.

Είχε τρία μικρά παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ