Life

31 Μαΐου 2019 18:24

Πάνος Ζάρλας: Η δημόσια έκκληση της οικογένειας του

Διάβασέ μου το...

Σοκ στον καλλιτεχικό κόσμο για τον χαμό του 28χρονου, ανήμερα στα γενέθλιά του, σε τροχαίο. Συντετριμμένη η μητέρα του.

Πάνος Ζάρλας: Η δημόσια έκκληση της οικογένειας του
-

Έκκληση σε οποιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και έχει να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη έκανε η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, μετά το τραγικό τροχαίο που του στοίχισε την ζωή.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του, ανήμερα των γενεθλίων του σε τροχαίο δυστύχημα στην κάθοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου, στις 02:00 τα ξημερώματα.

Τα αίτια του δυστυχήματος μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα, καθώς δεν έχει γίνει γνωστό για ποιον λόγο ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Στο σημείο όπου ο άτυχος Πάνος Ζάρλας έχασε την ζωή του βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής συντετριμμένη η μητέρα του, με την οποία λίγες ώρες πριν το μοιραίο διασκέδαζαν μαζί για τα γενέθλιά του.

Τροχαίο δυστύχημα - λεωφόρος Συγγρού - Πάνος Ζάρλας

Συγκλονισμένοι είναι οι πρώην συμπαίκτες του, αλλά και όσοι τον γνώριζαν ή συνεργάστηκαν μαζί του. Ανάμεσά τους ήταν και ο Χάρης Σιανίδης. Με μια συγκινητική ανάρτησή του, μάλιστα, κάτω από την τελευταία φωτογραφία του, ο Χάρης Σιανίδης αναφέρει: «Πανούλη μου έφυγες νωρίς!!! Ήσουν αγωνιστής της ζωής! Καλό ταξίδι φιλαράκι».

Ζάρλας - Σιανίδης

Τροχαίο δυστύχημα - λεωφόρος Συγγρού - Πάνος Ζάρλας

Τροχαίο δυστύχημα - λεωφόρος Συγγρού - Πάνος Ζάρλας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ