Κοινωνία

31 Μαΐου 2019 07:32 Τελευταία ενημέρωση : 31 Μαΐου 2019 20:59

Δημήτρης Γραικός: πώς λύθηκε το “θρίλερ” της δολοφονίας

Διάβασέ μου το...

Τέλος στο δράμα της εξαφάνισης έβαλε η αποκάλυψη του φριχτού εγκλήματος. Σοκάρει η αποκάλυψη του εγκλήματος.

Δημήτρης Γραικός: πώς λύθηκε το “θρίλερ” της δολοφονίας
-

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο 46χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού. Ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος, που κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, οδηγήθηκε στον ανακριτή. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο ίδιος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Η σορός του 59χρονου κτηνοτρόφου εντοπίστηκε στο χωριό Ανατολικό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, θαμμένη σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκε θαμμένο και το όχημα του θύματος, τρία χρόνια μετά την εξαφάνισή του και σε απόσταση «αναπνοής» από την κτηνοτροφική μονάδα του δολοφόνου του.

Σε όλο αυτό το διάστημα η οικογένεια αναζητούσε τον άνθρωπό της, ενώ οι υποψίες για την εξαφάνισή του είχαν πέσει πάνω στη σύζυγό του. Το ότι το αυτοκίνητό του δεν είχε εντοπιστεί άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διαφυγής του στο εξωτερικό.

Γραικός - δολοφόνος

Πριν από λίγες μέρες ειδική μονάδα του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης εντόπισε το αυτοκίνητο του θύματος, με ανιχνευτή μετάλλων σε αγροτική περιοχή, δίπλα στην κτηνοτροφική μονάδα του καθ’ομολογίαν δράστη.

Δημήτρης Γραικός - δολοφονία

Ειδικό συνεργείο της Αστυνομίας ξέθαψε αργά το απόγευμα της Πέμπτης το αυτοκίνητο με τη σορό του άτυχου επιχειρηματία και ο δράστης είπε πως είχε ακολουθήσει τον Γραικό από την περιοχή των Σφαγείων, όπου είχε συναλλαγή, διαπληκτίστηκε μαζί του, τον σκότωσε και εξαφάνισε το πτώμα του.

Γραικός - αυτοκίνητο

Μετά την παρουσίαση από αξιωματικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης της εξιχνίασης της υπόθεσης η ΕΛΑΣ έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο από τις έρευνες που έγιναν στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός του θαμμένη, όπως και το αυτοκίνητό του.

Γραικός - αυτοκίνητο

Η σορός του 59χρονου ανασύρθηκε χθες από την περιοχή του Ανατολικού, ενώ σήμερα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

«Ήθελα να πιστεύω ότι ζει κι αυτό με έκανε στα μάτια κάποιων κακόβουλων ύποπτη για το χαμό του. Τώρα φάνηκε όλη η αλήθεια..», δήλωσε η χήρα του Γραικού μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος.

 

Πηγή βίντεο: thestival.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ