Πολιτική

30 Μαΐου 2019 12:56

Λοβέρδος: άθλια πολιτική σκευωρία η υπόθεση Novartis

Διάβασέ μου το...

Ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ, επισημαίνει σε δήλωση του, ότι όσοι ενεπλάκησαν σε αυτό το αποκρουστικό κατασκεύασμα, θα λογοδοτήσουν και θα πληρώσουν για τις πράξεις τους.

Λοβέρδος: άθλια πολιτική σκευωρία η υπόθεση Novartis
-

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, τις επτά μηνύσεις που έχει ασκήσει, «ασκήσει κατά των ψευδομαρτύρων της πολιτικής σκευωρίας “Novartis”, κουκουλοφόρων και μη, καθώς και τις τρεις σχετικές με αυτή τη δυσώδη υπόθεση αγορεύσεις μου στην Ολομέλεια της Βουλής», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε γραπτή του δήλωση.

Ο κ. Λοβέρδος επισημαίνει ότι «στις μηνύσεις και τις αγορεύσεις μου καταγράφονται ξεκάθαρα τα γεγονότα και σκιαγραφούνται οι εμπνευστές και οι εκτελεστές αυτής της πολιτικής πλεκτάνης. Εξηγήσεις θα δώσουν αυτοί και μόνον αυτοί».

Η δήλωση του κ. Λοβέρδου καταλήγει, με την προειδοποίηση ότι «όσοι ενεπλάκησαν σε αυτό το αποκρουστικό κατασκεύασμα που αποτελεί, όπως από την πρώτη στιγμή είχα εξαγγείλει, κυλώνειο άγος για τη χώρα μας, θα λογοδοτήσουν και θα πληρώσουν για τις πράξεις τους. Η υπόθεση Novartis θα παραδοθεί στην πολιτική και τη συνταγματική ιστορία της Ελλάδας ως άθλια πολιτική σκευωρία».