Πολιτική

29 Μαΐου 2019 07:46

Μεγαλοοικονόμου στον ΑΝΤ1: Ορισμένα πράγματα με είχαν πειράξει (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής μιλά για την αποχώρησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεγαλοοικονόμου στον ΑΝΤ1: Ορισμένα πράγματα με είχαν πειράξει (βίντεο)
-

Πολύ πριν από την ημέρα των ευρωεκλογών είχε αποφασίσει ότι θα παραιτηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, όπως δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

«Εξηγώ τους λόγους στην επιστολή που έστειλα στον Πρωθυπουργό, την οποία δεν πρόλαβε να τη διαβάσει γιατί έφυγε για Βρυξέλλες», εξήγησε, διαβεβαιώνοντας ότι το περιεχόμενο της επιστολής θα δοθεί στη δημοσιότητα αφού την διαβάσει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ήταν ορισμένα πράγματα που με είχαν πειράξει», απάντησε ερωτηθείσα για τους λόγους της ανεξαρτητοποίησής της και εξήγησε ότι «δεν έχει σχέση με το κόμμα, ήταν κάτι τελείως προσωπικό που με πείραξε».

Ερωτηθείσα για το τι κόμμα ψήφισε στις ευρωεκλογές, απάντησε «φυσικά ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές» και υπογράμμισε την αδυναμία που έχει στον Πρωθυπουργό, τον οποίον αποκαλεί «Αλέξη», επειδή όπως είπε, «έχει την ηλικία των παιδιών μου».

«Ο Αλέξης πάλεψε και παλεύει σε μια δύσκολη περίοδο», πρόσθεσε η ίδια.

«Υπάρχουν και λέξεις που δε λέγονται, ας δημοσιοποιηθεί πρώτα η επιστολή και θα τα ξαναπούμε», απάντησε ερωτηθείσα για το αν της έγινε πρόταση να είναι υποψήφια με άλλο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ