Αθλητικά

27 Μαΐου 2019 09:43

ΑΕΚ: Έρχεται και… αναλαμβάνει ο Καρντόσο

Διάβασέ μου το...

Έτοιμος να αναλάβει και επίσημα τα ηνία της ΑΕΚ είναι ο Μιγκέλ Καρντόσο που έρχεται στη χώρας μας. Αυτό είναι το τεχνικό του επιτελείο.

ΑΕΚ: Έρχεται και… αναλαμβάνει ο Καρντόσο
-

Η άμεση αντικατάσταση του Μανόλο Χιμένεθ με έναν προπονητή που –τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως- δείχνει αξιόλογος, ήταν στόχος της ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως στέφθηκε με επιτυχία.

Ο Ζοζέ Μιγκέλ Αζεβέδο Καρντόσο συμφώνησε για συνεργασία δύο ετών με τους «κιτρινόμαυρους» σε συνάντηση που έγινε χθες (26/5) στη Λισαβόνα και αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να υπογράψει και να παρουσιαστεί επίσημα. Η συμφωνία θα επιβεβαιωθεί ίσως και σήμερα από την ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού ο ίδιος ο Καρντόσο φρόντισε να ενημερώσει μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook, αναρτώντας το σήμα της Ένωσης. Μόνο που έκανε ένα... αθώο λάθος καθώς χρησιμοποίησε το λογότυπο του μπάσκετ (ΑΕΚ BC), αλλά όλοι κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τον Λούκα Μπάνκι, αλλά τον Χιμένεθ.

Μαζί με τον 47χρονο Πορτογάλο προπονητή έρχεται και όλο το επιτελείο. Οι συνεργάτες του με τους περισσότερους από τους οποίους είχαν κοινή πορεία στη Ρίο Αβε, τη Ναντ και τη Θέλτα είναι ο γυμναστής Αντόνιο Καλάντο και ο αναλυτής Φρανσίσκο Κόστα. Οσον αφορά το δεξί του χέρι, πιθανότατα θα είναι ο Νούνο Μπαπτίστα που ήταν ο δεύτερος βοηθός του Καρντόσο στη Ναντ. Ο πρώτος, ο Ζόρζε Μασιέλ, πιθανότατα δεν θα τον ακολουθήσει στην ΑΕΚ.