Παράξενα

27 Μαΐου 2019 09:18

Εικόνες – σοκ: Άνοιξαν το ντουλάπι του αυτοκινήτου και είδαν... έναν άνθρωπο!

Διάβασέ μου το...

Εικόνες - ντροπής με 20χρονο μετανάστη στοιβαγμένο μέσα σε ντουλάπι αυτοκινήτου.

Εικόνες – σοκ: Άνοιξαν το ντουλάπι του αυτοκινήτου και είδαν... έναν άνθρωπο!
-

Μετανάστες σε απόγνωση προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να εισέλθουν στην Ευρώπη, για να ξεφύγουν από τις εμφύλιες συγκρούσεις ή την ανέχεια στην χώρα τους.

Ωστόσο ο δρόμος για ένα καλύτερο μέλλον δεν είναι «στρωμένος με ροδοπέταλα». Χαρακτηριστικό της τραγικής κατάστασης που επικρατεί  αποτελούν οι φωτογραφίες που κάνουν σήμερα τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου, και δείχνουν έναν νεαρό μετανάστη στριμωγμένο στον χώρο πίσω από το ντουλαπάκι ενός αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι σοκαριστικές αυτές εικόνες τραβήχτηκαν σε πόλη του Μαρόκου, κοντά στα σύνορα με τη Μελίγια, την παράλια πόλη στην βόρεια ακτή της Αφρικής η οποία αποτελεί ισπανικό έδαφος.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο, οι συνοριακές Αρχές ανακάλυψαν τέσσερις μετανάστες στοιβαγμένους σε τρία αυτοκίνητα. Ο ένας από αυτούς, ένας 20χρονος ήταν στριμωγμένος στον χώρο πίσω από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, ενώ ένας άλλος είχε κρυφτεί στον χώρο της μηχανής.

Μαρόκο - μετανάστες - κρυμμένοι - αυτοκίνητα - ντουλαπάκι

Οι Αρχές βρήκαν κρυμμένους ακόμη έναν νεαρό άνδρα και ένα 15χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δύο από τους μετανάστες χρειάστηκαν ιατρική νοσηλεία, καθώς παρουσίαζαν συμπτώματα αφυδάτωσης και δυσκολία στην αναπνοή, μετά από - πιθανότατα - πολύωρο ταξίδι υπό αυτές τις συνθήκες.

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για διακίνηση μεταναστών.

Μαρόκο - μετανάστες - κρυμμένοι - αυτοκίνητα - ντουλαπάκι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ