Αθλητικά

26 Μαΐου 2019 14:21

Μουρίνιο: Θέλω να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ

Διάβασέ μου το...

Τι αποκάλυψε ο Πορτογάλος τεχνικός για τις προτάσεις που έχει και την ομάδα που θα επιλέξει μετά την απόλυση του από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Μουρίνιο: Θέλω να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ
-

Χωρίς ομάδα παραμένει ο Ζοζέ Μουρίνιο, μετά την απόλυση του από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Είναι βέβαιο, πως ο Πορτογάλος τεχνικός, έχει στα χέρια του πολλές προτάσεις, αλλά όπως δήλωσε στο Sky Sports, δεν πρόκειται να πάρει μία βιαστική απόφαση.

«Ειλικρινά, δεν γνωρίζω κάτι. Το μόνο που ξέρω, είναι ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσω την λογική και να μην λειτουργήσω συναισθηματικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Special One» και πρόσθεσε: «Δεν θα επιλέξω μία ομάδα, απλά για να έχω δουλειά. Οφείλω να κάνω μία επιλογή, γιατί θα υπάρχει ένα καλό σχέδιο για εμένα, με ισχυρό κίνητρο.

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και της Τσέλσι, πρέπει να μελετήσει τις προτάσεις και αυτό απαιτεί χρόνο. «Θέλω να επιστρέψω πιό δυνατός από ποτέ. Μελετώ πολύ κι εργάζομαι σκληρά μαζί με το επιτελείο μου για να γίνουμε καλύτεροι προπονητές. Θα σκεφθούμε, θα αναλύσουμε τα δεδομένα και θα λάβουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση».