Αθλητικά

25 Μαΐου 2019 16:36

Φαβορί ο Καρντόσο για τον πάγκο της ΑΕΚ

Διάβασέ μου το...

Μόνο οι υπογραφές λείπουν για το deal της Ένωσης με τον Πορτογάλο προπονητή…

Φαβορί ο Καρντόσο για τον πάγκο της ΑΕΚ
-

Ο Μιγκέλ Καρντόσο θα είναι άνευ συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής της ΑΕΚ.

Ο 47χρονος Πορτογάλος ήρθε ινγκόγκνιτο, τις προηγούμενες ημέρες, στην Αθήνα όπου συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και τα κορυφαία στελέχη της ΑΕΚ, στους οποίους παρουσίασε τον τρόπο δουλειάς του και το πλάνο του για την ομάδα.

Έκανε θετική εντύπωση ότι ο Καρντόσο είχε απόλυτη γνώση της ΑΕΚ, έχοντας μελετήσει αναλυτικά την ομάδα, τι χρειάζεται να αλλάξει και  τις ενισχύσεις που απαιτούνται. Με λίγα λόγια ήταν απόλυτα προετοιμασμένος, ενώ οι συζητήσεις για το οικονομικό ξεκίνησαν αφού πρώτα ανέλυσε τη φιλοσοφία και τους στόχους του..

Πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές στα συμβόλαια του Καρντόσο και των συνεργατών του που αναμένεται να πέσουν σύντομα και ο νέος προπονητής της ΑΕΚ να έρθει στην Αθήνα και να παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα ώστε να πιάσει αμέσως δουλειά για να τρέξει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού. 

Να σημειωθεί ότι την επιλογή Καρντόσο ενέκρινε και ο Φερνάντο Σάντος του οποίου ζητήθηκε η γνώμη μέσω του Νίκου Λυμπερόπουλου.

O Μανόλο Χιμένεθ, εν τω μεταξύ, ενημερώθηκε από την ΠΑΕ πως θα γίνει άσκηση της οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.