Αστυνομικό Δελτίο

18 Ιανουαρίου 2017 21:28

Αποκάλυψη ΑΝΤ1: τι είπε ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ στα υποψήφια θύματα της Ρούπα

Διάβασέ μου το...

Τι άκουσαν από τον Κωνσταντίνο Τσουβάλα οι επιχειρηματίες, διοικητές τραπεζών και άλλοι οικονομικοί παράγοντες.

Αποκάλυψη ΑΝΤ1: τι είπε ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ στα υποψήφια θύματα της Ρούπα
-

Του Γιώργου Καραϊβάζ

Εφοπλιστές, επιχειρηματίες και διοικητές τραπεζών, τα ονόματα των οποίων βρέθηκαν στις χειρόγραφες σημειώσεις της Πόλας Ρούπα κατά την έφοδο της αντιτρομοκρατικής, άρχισαν να επισκέπτονται από το πρωί τον Αρχηγό της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η αρχή έγινε με 5 από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού εφοπλιστικού λόμπι, που κατά την άποψη της "ηγέτιδας" του Επαναστατικού Αγώνα, συνέβαλαν στην αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στον ίδιο κατάλογο των 78 ονομάτων υπάρχουν κι εκείνα 7 κορυφαίων πολιτικών -  οι οποίοι έχουν ήδη ενημερωθεί από τον κ. Τόσκα - διοικητές τραπεζών και κορυφαίοι επιχειρηματίες. 

Οι εφοπλιστές, οι επιχειρηματίες και οι επικεφαλής ασφάλειας των διοικητών τραπεζών, ενημερώθηκαν ότι προς το παρόν, από τις χειρόγραφες σημειώσεις δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη για προηγούμενη παρακολούθηση και συνεπώς στόχευσης τους.

Διατηρήθηκαν ωστόσο οι δέουσες επιφυλάξεις, καθώς όπως τους έγινε γνωστό, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη η επεξεργασία των ηλεκτρονικών αρχείων, όπου κανείς δεν μπορεί να ξέρει ή να υποθέσει τι στοιχεία υπάρχουν ακόμη.

Από όλους πάντως ζητήθηκε εγρήγορση και άμεση ενημέρωση της αντιτρομοκρατικής στην περίπτωση που θεωρηθεί κάτι ή κάποιος ως ύποπτος από τους άνδρες της ασφάλειας τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO