Γενικά

03 Μαΐου 2016 09:12 Τελευταία ενημέρωση : 25 Ιουνίου 2021 15:04

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για την επίθεση ροτβάιλερ στον 5χρονο

Διάβασέ μου το...

Επιβεβαιώνεται η αγριότητα με την οποία επιτέθηκαν τα σκυλιά στο άτυχο αγόρι. Από τι προήλθε ο θάνατος του 5χρονου.

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για την επίθεση ροτβάιλερ στον 5χρονο
-

Την ιδιαίτεα άσχημη κατάσταση στην οποία μεταφέρθηκε το 5χρονο αγόρι στο Νοσοκομείο Κοζάνης, μετά την επίθεση που δέχθηκε από δύο ροτβάιλερ, επιβεβαιώνει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο άτυχος 5χρονος έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και τον τράχηλο, γεγονός που επέφερε και τον τραγικό του θάνατο.

Επίσης τα πολλά δαγκώματα από τα ροτβάιλερ προκάλεσαν ισχυρά τραύματα και στα οστά του 5χρονου αγοριού, όπως αναφέρει το kozanimedia.gr.

Εν τω μεταξύ, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας άσκησε ο εισαγγελέας Κοζάνης στον 72χρονο συνταξιούχο, ιδιοκτήτη των δύο σκύλων. Ο 72χρονος στην κατάθεση του στον εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι τα τρία ροτβάιλερ ήταν κλεισμένα σε ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο του σπιτιού του, ενώ τα υπόλοιπα πέντε σκυλιά της οικογένειας ήταν κλεισμένα σε αποθήκη της αγροικίας.

Ο συνήγορός του δήλωσε ότι ο εντολέας του είναι συγκλονισμένος από το περιστατικό και σημείωσε πως διατηρούσε και φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του αγοριού. Ορίστηκε προανάκριση για την έρευνα των πραγματικών περιστατικών που οδήγησαν στο θάνατο το 5χρονο αγοράκι, ενώ ο 72χρονος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO