Ηράκλειο

10 Μαΐου 2022 16:10 Τελευταία ενημέρωση : 10 Μαΐου 2022 21:14

Ηράκλειο: ηλικιωμένος πυροβόλησε 35χρονο

Διάβασέ μου το...

Διαφορές όπλισαν το χέρι του ηλικιωμένου δράστη. Ποια η κατάσταση της υγείας του θύματος.

Ηράκλειο: ηλικιωμένος πυροβόλησε 35χρονο
-

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, μετά από πυροβολισμούς στην περιοχή της Επισκοπής του δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου το μεσημέρι της Τρίτης. 

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ένας ηλικιωμένος, πυροβόλησε με καραμπίνα έναν 35χρονο κοντά στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα.

Τον νεαρό άνδρα που έφερε τραύμα στην ωμοπλάτη, εντόπισε ένα παιδί που κάλεσε και βοήθεια.

Ασθενοφόρο έσπευσε να παραλάβει τον τραυματία και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε χάσει πολύ αίμα.

Ο ηλικιωμένος που πυροβόλησε, συνελήφθη προκειμένου να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Οι δύο άνδρες όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού φέρονται να είχαν προηγούμενες διαφορές. Ο ηλικιωμένος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, θεωρούσε ότι ο 35χρονος ήταν ο δράστης παλαιότερης κλοπής σε βάρος του και μάλιστα του είχε διαμηνύσει να μην τον ξαναενοχλήσει, γιατί "δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι".

Το σημερινό αιματηρό επεισόδιο, φέρεται να ξεκίνησε όταν ο ηλικιωμένος είδε τον νεαρό άνδρα μέσα σε αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του, όπως αναφέρουν κάτοικοι.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

"Συνελήφθη, σήμερα (10.05.2022) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 81χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 36χρονου ημεδαπού ο οποίος συνελήφθη επίσης, κατηγορούμενος για κλοπή. 

Ειδικότερα, σήμερα (10.05.2022) το μεσημέρι, ο 36χρονος αφαίρεσε από την οικία του 81χρονου ποσότητα ελαιόλαδου, έγινε όμως αντιληπτός και αφού διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, ο 81χρονος τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας συνελήφθη ο 81χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων ενώ το εν λόγω κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου  οσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου".

Πηγή: cretalive.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: μωρό “ξεπόρτισε” τα μεσάνυχτα από το σπίτι!

ΥΠΕΞ - Κίεβο: η ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Πρεσβείας

Σταϊκούρας στον ΑΝΤ1: Γενναιότερες επιδοτήσεις στο ρεύμα Μάιο – Ιούνιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO