Μαγνησία

18 Φεβρουαρίου 2022 20:58

Βόλος: Απειλούσε να... θάψει ζωντανό τον άντρα της!

Διάβασέ μου το...

Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με έκπληξη τις αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι της οικογένειας

Βόλος: Απειλούσε να... θάψει ζωντανό τον άντρα της!
-

Ο Βόλος συζητάει την πρωτοφανή υπόθεση, που έφτασε στο δικαστήριο. Η γυναίκα καταδικάστηκε μετά την καταγγελία του συζύγου της…

Ο Βόλος παρακολουθεί έκπληκτος τις αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι της οικογένειας. Ένα σπίτι που όπως φαίνεται είχε μετατραπεί σε κολαστήριο για τον σύζυγο της γυναίκας.

Έναν 42χρονο που αναγκάστηκε να πάει σε αστυνομικό τμήμα και να κινήσει τις διαδικασίες σε βάρος της. Όπως δεχόταν καθημερινά απειλές που από κάποια στιγμή και μετά άρχισαν να τον φοβίζουν.

Σε ένα έτος φυλάκιση με αναστολή καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μία 21χρονη γυναίκα, η οποία απειλούσε τον ίδιο της τον σύζυγο ότι θα τον σκοτώσει! Μάλιστα, επικαλέστηκε και τη βοήθεια ενός αλλοδαπού, ο οποίος όμως δεν διευκρινίστηκε ποιος είναι, ούτε ποιον ρόλο έχει διαδραματίσει στη ζωή τους.

Ο 42χρονος σύντροφος της γυναίκας δεχόταν καθημερινά απειλές για τη ζωή του. «Θα σε σκοτώσω. Θα σε βάλω ζωντανό σε φέρετρο» έλεγε και του ξανάλεγε η νεαρή!

Το μαρτύριο του 42χρονου ξεκίνησε στις 18 Φεβρουαρίου του 2020, ενώ στις 26 Μαρτίου του ίδιου έτους, η σύντροφος απείλησε ότι θα βάλει άλλους να τον σκοτώσουν!

Ο άτυχος άνδρας απευθύνθηκε στην Αστυνομία καταθέτοντας μήνυση για απειλή. Στο δικαστήριο, η πλευρά της γυναίκας δεν εκπροσωπήθηκε.

 πηγή: thenewspaper.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μενίδι: Ελεύθεροι ο αστυνομικός κι ένας πολίτης που κατηγορούνται για τον θάνατο άνδρα

Ίλιον - Γιαγιά που έκλεψε τρόφιμα: “Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου, για ένα τραπέζι στα παιδιά μου” (βίντεο)

Κάρπαθος: Παρέμβαση εισαγγελέα για την αυτοκτονία του πατέρα και το “ροζ βίντεο” του γιου του





ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO