Μαγνησία

13 Ιουλίου 2021 21:08 Τελευταία ενημέρωση : 13 Ιουλίου 2021 22:31

Βόλος: Φωτιά περιμετρικά της πόλης (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Οι φλόγες "πολιόρκησαν" και μεγάλες βιομηχανικές μονάδες.

Βόλος: Φωτιά περιμετρικά της πόλης (βίντεο)
-

Φωτιά ξέσπασε και πάλι περιμετρικά του Βόλου και συγκεκριμένα κοντά στη Β' ΒΙΠΕ και καίει πουρνάρια κοντά στον αυτοκινητόδρομο Βόλου - Βελεστίνου - Λάρισας και βορείως της σιδηροδρομικής γραμμής.

Πρόκειται για φωτιά που ξεκίνησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, από άγνωστη ως τώρα αιτία. Μεγάλη η κινητοποίηση πυροσβεστικών δυνάμεων καθώς, έως τη δύση του ήλιου, συμμετείχαν και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο στη Νέα Αγχίαλο, ώστε να ελεγχθούν οι εστίες της φωτιάς.

Πολύ κοντά στη φωτιά υπάρχει και πρατήριο υγρών καυσίμων το οποίο προστατεύουν επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ σε μικρή απόσταση βρίσκεται και η μεγάλη βιομηχανική μονάδα της Χαλυβουργίας Ελλάδος, καθώς και άλλες μικρότερες βιομηχανίες.

(πηγή βίντεο: facebook/vaggelis.kokkalis.96)

Συνολικά για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρουν πάνω από 14 πυροσβεστικά οχήματα με 45 πυροσβέστες, 2 πεζοπόρα τμήματα, υδροφόρες, και ερπυστριοφόρα.

Είναι η τρίτη φωτιά που ξεσπά το τελευταίο διάστημα σε περιοχές πολύ κοντά στις ΒΙΠΕ του Βόλου αλλά και περιμετρικά του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο αργά το βραδυ της Τρίτης...

ΠΗΓΗ: e-thessalia.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ηλιούπολη: ο πατέρας και η μητέρα της 19χρονης μιλούν στον ANT1 (βίντεο)

“Μαϊμού” - εμβολιασμοί στο Ασκληπιείο: ο κατηγορούμενος γιατρός μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Ανοίγουν τα γήπεδα μόνον για εμβολιασμένους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO