Αχαΐα

16 Αυγούστου 2019 07:55

Θρήνος για τον 29χρονο που εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμά του

Διάβασέ μου το...

Το Σάββατο η κηδεία του άτυχου Λευτέρη. Απαρηγόρητα τα τρία παιδιά του. Το χρονικό της τραγωδίας.

Θρήνος για τον 29χρονο που εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμά του
-

Θρήνος στην Πάτρα για τον τραγικό θάνατο ενός 29χρονου πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμά του, όταν λόγω διακοπής ρεύματος έκλεισαν ερμητικά τα ηλεκτρικά παντζούρια του σπιτιού.

Η κηδεία του άτυχου Λευτέρη θα γίνει το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του Β΄Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος, τα τρία του παιδιά, οι γονείς και τα αδέλφια του βρίσκονταν στα Καλάβρυτα για τον Δεκαπενταύγουστο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια, καθώς από τη φωτιά έπεσε το ρεύμα!

Μάλιστα, λόγω της συσσώρευσης διοξειδίου στο σπίτι, σε τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο από διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν σπεύσει στο σημείο με ασθενοφόρο. Δυστυχώς, όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, εντόπισαν αναίσθητο τον 29χρονο άνδρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO