Λάρισα

04 Αυγούστου 2019 18:25

Στα “δίχτυα” της Αστυνομίας έπεσαν οι ληστές τράπεζας στο Συκούριο

Διάβασέ μου το...

Πώς μία “μαϊμού” κλοπή αυτοκινήτου ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης και οδήγησε τις Αρχές στα ίχνη των δραστών.

Στα “δίχτυα” της Αστυνομίας έπεσαν οι ληστές τράπεζας στο Συκούριο
-

Της Πωλίνας Κολοκοτρώνη

Οι ληστές που “σήκωσαν” περίπου 10.000 ευρώ από τράπεζα στο Συκούριο της Λάρισας, την περασμένη Πέμπτη, δεν κατάφεραν τελικά να ξεφύγουν από την “τσιμπίδα” του νόμου.

Πιθανόν σχεδίαζαν να περάσουν διαφορετικά το Σαββατοκύριακο, με τόσα χρήματα στην τσέπη… Όμως, μία γυναίκα και το όχημα διαφυγής που χρησιμοποίησαν, οδήγησε την Αστυνομία στα ίχνη τους κι έτσι βρέθηκαν με χειροπέδες στα χέρια.

Δύο ήταν οι ληστές που χτύπησαν το υποκατάστημα τράπεζας στο Συκούριο. Ο ένας, μεταμφιεσμένος με μουστάκι και καπέλο, μπήκε στην τράπεζα. Ο δεύτερος περίμενε στο αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή.

Για το αμάξι είχε δηλωθεί κλοπή από την ιδιοκτήτρια. Οι ληστές άρπαξαν τις δεσμίδες με τα ευρώ και εξαφανίστηκαν. Εγκατέλειψαν και έκαψαν το όχημα σε ερημική περιοχή. Όταν το εντόπισαν οι Αρχές, διαπίστωσαν πως δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης. Έκαναν έλεγχο και στο γκαράζ όπου φυλασσόταν και ούτε εκεί βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, η ιδιοκτήτριά του, άρχισε τελικά να “κελαηδάει” και ομολόγησε πως δεν έπεσε θύμα κλοπής αυτοκινήτου, αλλά η ίδια “δάνεισε” το όχημα για τη ληστεία.

Έτσι έφτασαν οι Αρχές και στους δράστες… Όλοι έχουν συλληφθεί, αναζητείται ακόμη ένας άνδρας που φέρεται να εμπλέκεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO