Loading...

Γιουβέτσι με λαχανικά και κρούστα!

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαγειρεύει γιουβέτσι με λαχανικά και κρούστα!

Γιουβέτσι με μοσχάρι, λαχανικά και κρούστα

Ένα διαφορετικό, εύκολο στην προετοιμασία του γιουβέτσι, ζουμερό, με κρούστα.

Συστατικά

  • 50 γρ. βούτυρο
  • 750 γρ. μοσχάρι ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 σκ. Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 συσκευασία ντοματάκια ψιλοκομμένα
  • 2 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ
  • 1 φλ. αρακά
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 500 γρ. χοντρό κριθαράκι
  • 1 φλ. τριμμένο κεφαλοτύρι
  • 4 φέτες κίτρινο τυρί του τοστ
  • Αλάτι – πιπέρι
  • Για την κρούστα γιαουρτιού
  • 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 3 αυγά
  • 3 κ.σ.κεφαλοτύρι
  • 3 κ.σ. φρυγανιά

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS