ΔΗΜΟΣ ΜΠΕΚΕ
ΔΗΜΟΣ ΜΠΕΚΕ
ΔΗΜΟΣ ΜΠΕΚΕ
 
VIDEOS
 
ABOUT THE PLAYER

Ο Δήμος γεννήθηκε στην Αμμόχωστο και ζει στην Πάφο της Κύπρου. Ο πατέρας του κατάγεται από την Ολλανδία και η μητέρα του είναι Ελληνοκύπρια.

Ξεκίνησε να τραγουδάει από 2 ετών και στα 10 του έπαιξε πιάνο και κιθάρα και έπειτα σπούδασε ενορχήστρωση στο London school. Τραγουδάει επαγγελματικά 20 χρόνια και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, όπως Α. Ρέμο, Α. Βαρδή, Δ. Βανδή, Σ. Ρουβά κ.α. Για 3 χρόνια ήταν μέλος των ONE και το cd τους, ονομάζεται "Καινούργια Ζωή". Solo έβγαλε το cd "Γλυκιά Ζωή". Έχει δουλέψει σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά με το συγκρότημα και solo. Τώρα εργάζεται σε πιάνο μπαρ ως τραγουδιστής και σε ένα ξενοδοχείο ως καλλιτεχνικός επιμελητής, στην Κύπρο.

ΣΤΗΝ BLIND AUDITION Ο ΔΗΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΟΥΤΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ! Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ!

Η ΜΕΛΙΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΟ ΑΠΟ "ΤΟ ΛΑΘΟΣ"… ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ! Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ…. Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ….!