Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΦΕΤΟΣ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΟΡΕΨΕ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ..

SO YOU THINK YOU CAN DANCE!

ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΗΓΟΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΒΑΝ ΣΒΙΤΑΪΛΟ, ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

O ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΩΝ 50.000 €

Το So You Think You Can Dance επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, και παρέσυρε όλη την Ελλάδα στο ρυθμό του!

Το κορυφαίο χορευτικό talent show με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, σημειώνει τεράστια επιτυχία για περισσότερο από μία δεκαετία, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει κατακτήσει 14 Emmy Awards.

Το So You Think You Can Dance”, από τη μέρα ανακοίνωσης των συμμετοχών, είχε προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον, με περισσότερες από 3.000 υποψηφιότητες και χωριζόταν σε τρεις διαγωνιστικές φάσεις, τις Auditions, τα Bootcamps και τα Live.

Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε όλα τα είδη χορού από κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό (Jazz-Μοντερνο), Latin – Ballroom, Hip Hop, Break Dance, παραδοσιακούς Χορούς, Oriental, και διάφορα άλλα είδη χορού που βασίζονται στη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Μας απέδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες με χορογραφίες που μας έκοψαν την ανάσα. Όλοι χόρεψαν για ένα σκοπό: Να κατακτήσουν τη θέση του καλύτερου Έλληνα χορευτή. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι τηλεθεατές που ψήφισαν τον αγαπημένο τους χορευτή μέχρι και τον τελικό, όπου νικήτρια ανακυρήχθηκε η Εύα Σωμαρακάκη.

Auditions – 1η διαγωνιστική φάση:

Στη διάρκεια των Αuditions, παρακολουθήσαμε πάνω από 200 διαγωνιζόμενους, οι οποίοι μπροστά στην κριτική επιτροπή, παρουσίασαν τις χορογραφίες τους διεκδικώντας μία θέση στα live του So You Think You Can Dance”. Από τις Auditions, στη διαγωνιστική φάση των Βootcamps πέρασαν οι μισοί, δηλαδή 100 χορευτές. Οι Auditions πραγματοποιήθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Η τοποθεσία  και ο χώρος επιλέχθηκαν για να ταιριάζουν στο concept του So You Think You Can Dance για μία πιο street αισθητική, πιάνοντας τον παλμό των υποψηφίων κάθε ηλικίας.

Βootcamps - 2η διαγωνιστική φάση:

Στη 2η διαγωνιστική φάση των Bootcamps, ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε καθώς οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν σε όλα τα είδη χορού και περνούν από πολλές και διαφορετικές χορευτικές δοκιμασίες. Παράλληλα οι κριτές κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιοι θα περάσουν στην επόμενη φάση. Κατά τη διάρκεια των Bootcamps παρακολουθήσαμε τα performances των υποψηφίων και όλη τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από τους κριτές για να δώσουν στους καλύτερους 20 χορευτές το πολυπόθητο εισιτήριο για τα live του show. Τα Bootcamps όπως και τα Auditions πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Live - 3η διαγωνιστική φάση:

Οι 20 καλύτεροι χορευτές (10 γυναίκες & 10 άνδρες) που πέρασαν με επιτυχία τη φάση των Bootcamps πέρασαν στη φάση των Live και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μας κατέπληξαν με τις χορευτικές τους ικανότητες και διεκδίκησαν τον πολυπόθητο τίτλο του καλύτερου Έλληνα χορευτή.

Η μεγάλη νικήτρια έλαβε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 €.

Κριτική Επιτροπή:

Από το κορυφαίο χορευτικό talent show δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κορυφαίου του είδους. Τα μέλη της κριτικής επιτ0ροπής του “So You Think You Can Dance είναι οι  Κωνσταντίνος Ρήγος, Πάνος Μεταξόπουλος, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννης Μελισσανίδης. Πέντε προσωπικότητες, με τεράστια εμπειρία στον καλλιτεχνικό χώρο, φρέσκια ματιά, χιούμορ και μεγάλη αγάπη για το χορό, μαζί για πρώτη φορά στην τηλεόραση, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη καθοδήγηση στους υποψήφιους και μας προσέφεραν μοναδικές στιγμές.

Στο ρόλο της παρουσιάστριας είδαμε τη λαμπερή Δούκισσα Νομικού να υποστηρίζει και να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των διαγωνιζόμενων.

Το “So You Think You Can Dance ήρθε για να σας παρασύρει στο συναρπαστικό του κόσμο και μαζί αναδείξατε την καλύτερη χορεύτρια της Ελλάδας!

H Βίκος Cola Στέβια ήταν Χορηγός του “So You Think You Can Dance”.

Φέτος, όλη η Ελλάδα χόρεψε!

Ακολουθήστε τα βήματά της στο “So You Think You Can dance”.

#DanceGr

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ