Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
play prompt
Rising star Mobile App

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER

Rising star Mobile App

Κατέβασε το APP του RISING STAR GREECE και γίνε εσύ κριτής.

 

 

 

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ψήφισε κι εσύ ζωντανά κάθε Κυριακή ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

1)Αφού έχεις κατεβάσει την επίσημη εφαρμογή, κάνε την εγγραφή σου μέσω Facebook, Twitter ή Google +.

2)Αν θέλεις η εικόνα του προφίλ σου να εμφανιστεί στον τοίχο του show, επίλεξε το σχετικό πεδίο.

3) Κάθε Κυριακή, στην έναρξη της LIVE μετάδοσης του show, ανοίγεις την εφαρμογή.

4)Πριν από κάθε ερμηνεία, έχεις συγκεκριμένο χρόνο για να κάνεις είσοδο στην ψηφοφορία και να ψηφίσεις.

5)Ξεκινάει το τραγούδι και ανοίγει η ψηφοφορία. Αν σου αρέσει ο διαγωνιζόμενος, θα πρέπει να σύρεις από τα δεξιά το μπλε βέλος. Αν όχι, θα πρέπει να σύρεις προς τα αριστερά το κόκκινο βέλος.

6)Η μη συμμετοχή σου στην ψηφοφορία, αν κάνεις είσοδο κατά τη διάρκεια του του συγκεκριμένου χρόνου, θεωρείται αρνητική ψήφος.

7)Στο τέλος κάθε τραγουδιού εμφανίζονται άμεσα τα αποτελέσματα.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά τη χρήση της εφαρμογής, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση risingstar.support@antenna.gr

 

 

To Rising Star”, το μουσικό show που έχει ανατρέψει τα δεδομένα στα talent shows παγκοσμίως, διαφοροποιείται απ’ όλα τα υπόλοιπα, καθώς πρόκειται για μια live ψυχαγωγική εκπομπή, στην οποία οι τηλεθεατές πρωταγωνιστούν με την ενεργό συμμετοχή τους. Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν και να καθοδηγήσουν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας.

Ποια είναι η διαδικασία της ψηφοφορίας;  Στο  Rising Star ο τηλεθεατής είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο καθώς είναι εκείνος που με την ψήφο του, πρώτη φορά σε πραγματικό χρόνο, καθορίζει την πορεία του εκάστοτε διαγωνιζόμενου στο show.  Μέσω της δωρεάν εφαρμογής, Rising Star Greece που έχει κατεβάσει στο κινητό του, μπορεί να δώσει άμεσα τη θετική ή την αρνητική του ψήφο στον εκάστοτε υποψήφιο την ώρα της ερμηνείας του. Είναι εντυπωσιακό πως μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί παγκοσμίως πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Πως λειτουργεί το “Rising Star Greece”; Η εν λόγω εφαρμογή, κατάλληλη για φορητές συσκευές (smartphones & tablets) είναι διαθέσιμη δωρεάν σε App Store και Google Play. Είναι απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι του show καθώς μόνο μέσα από αυτήν θα μπορεί ο τηλεθεατής να ψηφίζει τον αγαπημένο του διαγωνιζόμενο. Ο χρήστης προκειμένου να μπορεί να ψηφίσει θα πρέπει να κάνει εγγραφή είτε μέσω του λογαριασμού του  στο Facebook είτε στο Twitter, είτε στο Google+.

Κατά τη διάρκεια του κάθε live επεισοδίου του “Rising Star”, ο χρήστης, εκτός από τη live ψηφοφορία , μπορεί να επιλέξει εφόσον το επιθυμεί, να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία του προφίλ του στον αέρα της εκπομπής (οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στον ψηφιακό τοίχο).

Επιπλέον μέσω του app, εκτός από εργαλείο ψηφοφορίας την ημέρα του live,  ο χρήστης θα μπορεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας  να παρακολουθεί exclusive backstage υλικό της εκπομπής και να παίρνει μέρος σε quizzes & polls που αφορούν στο  show, με δυνατότητα να κερδίσει κάποια δώρα, μέσω της WIND, τον Μεγάλο Χορηγό του Rising Star.

Τι είναι ο «Τοίχος»:  Πρωταγωνιστής στο show είναι ένας μεγάλος ψηφιακός τοίχος που χωρίζει τον διαγωνιζόμενο, την ώρα της παράστασής του, από τους κριτές και το κοινό. Κάθε φορά που ένας τηλεθεατής θα δίνει θετική ψήφο στον εκάστοτε τραγουδιστή,  θα εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο.  Όταν οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν τον απαιτούμενο αριθμό, τότε ο «Τοίχος» αυτομάτως θα σηκώνεται υποδηλώνοντας ότι ο υποψήφιος έχει περάσει στην επόμενη φάση του show.

Rising Star. Είσαι τηλεθεατής; Είσαι κι ο κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ!