Loading...

Κοτόπουλο ροδάτο

Ο Έκτορας Μποτρίνι με κύριο συστατικό τη φαντασία, μας δείχνει, μεταξύ άλλων, τους πιο ευφάνταστους τρόπους μαγειρικής, που θα αφήσουν άναυδους και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές.

Κοτόπουλο ροδάτο

Με ιταλική φινέτσα και ελληνική παράδοση στην ποιότητα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Έκτορας Μποτρίνι θα μας κάνουν να ερωτευτούμε το καλό φαγητό αλλά και να το ξετρυπώσουμε!

Συστατικά

  • (Υλικά συνταγής για 4 άτομα)
  • 2 στήθη Κοτόπουλο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 Κρεμμύδι
  • 2 κ.σ Ζάχαρη
  • 1/2 φλ. Ξύδι
  • 1/2 φλ. Χυμός Ρόδι
  • 4 φύλλα Βασιλικός
  • 1 κ.γ καυτερή Σάλτσα
  • 1 κ.σ Κονιάκ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS