Loading...

Καρπάτσιο

Ο Έκτορας Μποτρίνι με κύριο συστατικό τη φαντασία, μας δείχνει, μεταξύ άλλων, τους πιο ευφάνταστους τρόπους μαγειρικής, που θα αφήσουν άναυδους και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές.

Καρπάτσιο

Με ιταλική φινέτσα και ελληνική παράδοση στην ποιότητα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Έκτορας Μποτρίνι θα μας κάνουν να ερωτευτούμε το καλό φαγητό αλλά και να το ξετρυπώσουμε!

Συστατικά

  • (Υλικά συνταγής για 4 άτομα)
  • 300γρ. Φιλέτο Μοσχάρι
  • 10 Μανιτάρια
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λίγο Σπανάκι
  • Λίγα Καρύδια
  • Χυμός από 1/2 Λεμόνι
  • Παρμεζάνα
  • Μπαλσάμικο

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS