Loading...

Πέστροφα Αμυγδάλου

Ο Έκτορας Μποτρίνι με κύριο συστατικό τη φαντασία, μας δείχνει, μεταξύ άλλων, τους πιο ευφάνταστους τρόπους μαγειρικής, που θα αφήσουν άναυδους και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές.

Πέστροφα Αμυγδάλου

Με ιταλική φινέτσα και ελληνική παράδοση στην ποιότητα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Έκτορας Μποτρίνι θα μας κάνουν να ερωτευτούμε το καλό φαγητό αλλά και να το ξετρυπώσουμε!

Συστατικά

  • (Υλικά συνταγής για 4 άτομα)
  • 2 Πέστροφες
  • 1/2 ματσάκι Μαϊντανός
  • 2 σκ. Σκόρδο
  • 100γρ. Αμυγδαλόψυχα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Βούτυρο
  • Χυμός από 1 Λεμόνι
  • Ξύσμα από 1 Λεμόνι

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS