Loading...

Faux χαβιάρι

Ο Έκτορας Μποτρίνι με κύριο συστατικό τη φαντασία, μας δείχνει, μεταξύ άλλων, τους πιο ευφάνταστους τρόπους μαγειρικής, που θα αφήσουν άναυδους και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές.

Faux χαβιάρι

Με ιταλική φινέτσα και ελληνική παράδοση στην ποιότητα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Έκτορας Μποτρίνι θα μας κάνουν να ερωτευτούμε το καλό φαγητό αλλά και να το ξετρυπώσουμε!

Συστατικά

  • (Υλικά συνταγής για 4 άτομα) 50γρ. Ταπιόκα Αλάτι 1 κ.σ Λάδι Αντζούγιας 1 κ.σ Μελάνι Σουπιάς 1 Αντζούγια

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS