Loading...

Κοτόπουλο "A la diablo"

Ο Έκτορας Μποτρίνι με κύριο συστατικό τη φαντασία, μας δείχνει, μεταξύ άλλων, τους πιο ευφάνταστους τρόπους μαγειρικής, που θα αφήσουν άναυδους και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές.

Κοτόπουλο A LA DIABLO

Με ιταλική φινέτσα και ελληνική παράδοση στην ποιότητα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Έκτορας Μποτρίνι θα μας κάνουν να ερωτευτούμε το καλό φαγητό αλλά και να το ξετρυπώσουμε!

Συστατικά

  • (Υλικά συνταγής για 4 άτομα)
  • 1 Κοτόπουλο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 κ.σ. Πάπρικα Καυτερή
  • 1 κ.σ. σκόνη Σκόρδο
  • Ελαιόλαδο

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS