Loading...

Τυρο-Churros

Ο Έκτορας Μποτρίνι με κύριο συστατικό τη φαντασία, μας δείχνει, μεταξύ άλλων, τους πιο ευφάνταστους τρόπους μαγειρικής, που θα αφήσουν άναυδους και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές.

Τυρο-Churros

Με ιταλική φινέτσα και ελληνική παράδοση στην ποιότητα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Έκτορας Μποτρίνι θα μας κάνουν να ερωτευτούμε το καλό φαγητό αλλά και να το ξετρυπώσουμε!

Συστατικά

  • (Υλικά συνταγής για 4 άτομα)
  • 1 λίτρο Ηλιέλαιο
  • 250γρ. Γάλα
  • 60γρ. Βούτυρο
  • 4 Αυγά
  • 125γρ. Αλεύρι
  • 1 κ.γ Κουρκουμάς
  • 150γρ. Παρμεζάνα
  • Αλάτι
  • Μοσχοκάρυδο

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS