Mε αισιοδοξία, αγάπη και προσφορά, η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ, για όγδοη χρονιά θα συνεχίσει να προβάλλεται
καθημερινά στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ.
Όπως κάθε χρόνο, στόχος μας είναι να προβάλουμε και να γνωστοποιήσουμε, με σεβασμό, τις ανάγκες όλων όσων ζητούν την βοήθειά μας.
Να δημοσιοποιήσουμε πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν να βοηθήσουν η να ανακουφίσουν ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
Να στηρίξουμε δράσεις για το παιδί, το περιβάλλον και τον πολιτισμό.
Η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ στηρίζει κάθε τι που μας βοηθά και μπορεί να κάνει την ζωή μας και την καθημερινότητά μας καλύτερη.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΜΠΛΟΥΖΕΣ – ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Η Μαρί Κυριακού και η Αφροδίτη Παπαξένου, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Serendipity, ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και δημιουργούν μπλούζες ΜΕ ΑΓΑΠΗ για την ενίσχυση του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, τα σχέδια των οποίων επιμελήθηκε η Μαρί Κυριακού.
Με σύνθημα «keep giving and get love», «συνεχίστε να προσφέρετε και κερδίστε αγάπη», οι μπλούζες ΜΕ ΑΓΑΠΗ της Μαρί Κυριακού διατίθενται στα δύο καταστήματα Serendipity στο Νέο Ψυχικό αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής τους σελίδας.
Σε 3 διαφορετικά σχέδια, 1 παιδικό και 2 γυναικεία, οι μπλούζες ΜΕ ΑΓΑΠΗ στηρίζουν το έργο του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, που φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί 35 αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 2.5 έως 5.5 ετών.
Για τις μπλούζες ΜΕ ΑΓΑΠΗ, η Μαρί Κυριακού δήλωσε: «Είναι μια ακόμη συνεργασία που κάνουμε για να στηρίξουμε παιδιά που έχουν ανάγκη για να μπορέσουν να μεγαλώσουν με αγάπη και χωρίς προβλήματα. Έτσι σχεδίασα μια μπλούζα ειδικά γι αυτόν τον σκοπό και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, που φιλοξένει και συντηρεί παιδάκια από 2,5 έως 5,5 χρόνων. Στην προσπάθεια μας αυτή αρωγός και στήριγμα στάθηκε η Αφροδίτη Παπαξένου, όπου μέσω των καταστημάτων της αλλά και online θα διαθέτει τα μπλουζάκια που είναι για παιδιά αλλά και γυναικεία. Συνεχίστε να προσφέρετε και κερδίστε αγάπη!!!!Αυτό είναι το σύνθημα μας για να βοηθήσουμε όλα αυτά τα παιδιά»!
Η Αφροδίτη Παπαξένου, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Serendipity δήλωσε: «τα καταστήματα Serendipity ανοίγουν διάπλατα την αγκαλιά τους στο έργο αγάπης της κυρίας Μαρί Κυριακού. Με τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την αγάπη της για τα παιδιά δημιουργήσαμε αυτό το μπλουζάκι του οποίου όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο. Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μαρί Κυριακού, γιατί χάρη στη δική της ευαισθησία αυτό το μπλουζάκι έγινε ένα κίνητρο ανθρωπιάς. Ας ενωθούμε όλοι σ’ αυτό το δώρο αγάπης, να το αποκτήσουμε, να το δωρίσουμε, ως κίνηση αγάπης για αυτά τα παιδιά που την έχουν τόσο ανάγκη. Συνεχίστε να προσφέρετε και κερδίστε αγάπη».
Η κυρία Ζερβάκη, πρόεδρος του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου δήλωσε: «Η νέα πρωτοβουλία της Μαρί Κυριακού συναντά ¨με αγάπη¨ τον ευαίσθητο χώρο της παιδικής προστασίας στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο. Και με μπλούζες προσφοράς και αγάπης αγκαλιάζει τα παιδάκια που χρειάζονται τροφή, στέγη, περίθαλψη, εκπαίδευση. Της ευχόμαστε να έχει επιτυχία στην προσπάθειά της και την ευχαριστούμε που είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειές μας».
Τα δύο καταστήματα Serendipity βρίσκονται στην οδό Παπαφλέσσα 16 και στη Λεωφόρο Κηφισίας 292, στο Νέο Ψυχικό.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6742302
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.serendipityshops.gr

«ΜΕ ΑΓΑΠΗ» : ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, η Μαρί Κυριακού και οι συνεργάτες της γιόρτασαν τα επτά χρόνια της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ, που προβάλλεται καθημερινά στον ΑΝΤ1.
Στην εκδήλωση, όπου έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι των ΜΜΕ, στελέχη και εργαζόμενοι του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, προβλήθηκε βίντεο με τις ενέργειες, τις δράσεις, τις αποστολές αλλά και το συνολικό έργο της εκπομπής. Eιδικά για την εκδήλωση είχε ετοιμαστεί σχετικό φωτογραφικό λεύκωμα, από την πορεία των επτά χρόνων της εκπομπής.
Η Μαρί Κυριακού, συγκινημένη αλλά και ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την απήχηση, δήλωσε:
«Γιορτάζουμε 7 χρόνια, 1300 εκπομπές. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι γι’ αυτό που έχουμε καταφέρει. Είμαστε μια πολύ μικρή ομάδα, η οποία προσπαθεί να κάνει μεγάλα πράγματα, αλλά έχουμε πάντα στο πλευρό μας, τον Πρόεδρο μας κ. Μίνω Κυριακού, τον Αντιπρόεδρό μας Θοδωρή Κυριακού και όλους τους ανθρώπους, όλων των τμημάτων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Όποτε έχουμε χρειαστεί τη βοήθειά τους είναι κοντά μας και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Μίνως Κυριακού, ο οποίος δήλωσε:
«Η Μαρί είναι 24 χρόνια στον ΑΝΤ1 και 7 στην εκπομπή. Είναι μια πολύ πετυχημένη εκπομπή με φοβερό έργο. Είμαι πολύ περήφανος γι αυτό, για τη δουλειά που κάνουν. Εύχομαι πάντα επιτυχίες».
Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρής Κυριακού, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ περήφανοι για το ΜΕ ΑΓΑΠΗ και την υπέροχη δουλειά που κάνει η Μαρί και οι συνεργάτες της. Είναι πολύ σπουδαίο κοινωνικό έργο, στέκεται δίπλα σε πολλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε έτσι γερά για πολύ καιρό».
Ο κ. Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, μίλησε με τα θερμότερα λόγια για το έργο της εκπομπής:
Επτά χρόνια τώρα, από τον Σεπτέμβριο του 2007 μέχρι και σήμερα, ανελλιπώς, καθημερινά, μία εκπομπή που λειτουργεί σαν πλατφόρμα συνεισφοράς, μία εκπομπή που είμαστε όλοι περήφανοι που την έχουμε. Αθόρυβα σε καθημερινή βάση, δίνει βήμα σε ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια αλλά και σε εκείνους που θέλουν να προσφέρουν. Και νομίζω ότι είναι το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελληνική τηλεόραση που καθημερινά προσφέρει τόσο πολύ».

ΠΡΟΣΦΟΡΑ «ΜΕ ΑΓΑΠΗ»

Με εκατοντάδες δράσεις και προσφορές που αφορούν παιδιά αλλά και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη ,η Μαρί Κυριακού και η ομάδα της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ, προσέφεραν ελπίδα, ανακούφιση, στήριξη και συμπαράσταση.
Η Μαρί Κυριακού ανταποκρίθηκε στην έκκληση για βοήθεια που της απηύθυναν Ιδρύματα, Σωματεία , μεμονωμένα άτομα ακόμη και φορείς για να στηρίξει παιδιά σε όλη την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, τροφοδοτήθηκαν με ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και σχολικά είδη,600 παιδιά σε ορεινές περιοχές της Ηλείας, της Αρτας και της Ηπείρου.
Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα 75 μαθητών δημοτικού σχολείου στην Κόνιτσα να τους τροφοδοτήσει με μπάλες μπάσκετ και βόλεϊ και όσα χρειάζονταν για τις αθλητικές τους δραστηριότητες καθώς και υπολογιστές. Μαζί τους δόθηκαν βιβλία δραστηριοτήτων των παραμυθιών του Μάικ του Φασολάκη.
Παρέδωσε τις επιταγές σε ακόμη δέκα Ιδρύματα, από τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στη ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, στηρίζοντας έτσι συνολικά 25 Ιδρύματα, που κινδυνεύουν και κλείσουν. Η Γραμμή Με Αγάπη θα συνεχίσει τον Ιανουάριο, στηρίζοντας κι άλλα Ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά.
Η Μαρί Κυριακού σε συνεργασία με την Elle Amber, δημιούργησε γούρια, από την πώληση των οποίων , θα στηριχθεί το Ίδρυμα ΕΣΤΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΘΗΝΑΙΑ, που φιλοξενεί 20 κορίτσια.
Τα τελευταία τρία χρόνια και σε συνεργασία με το Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤΕΝΝΑ, παρείχε υποτροφίες για δωρεάν σπουδές σε οκτώ παιδιά, πραγματοποιώντας το όνειρό τους να σπουδάσουν.
Απέστειλε παπούτσια σε 100 παιδιά που προέρχονται από άπορες οικογένειες και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.
Στήριξε με την αποστολή τροφίμων μακράς διάρκειας και αναλώσιμων ειδών την Οργάνωση «Άλλος Άνθρωπος», που σιτίζει άστεγους συνανθρώπους μας.
Μεσολάβησε ώστε να σταλούν φρούτα και λάδι σε Ιδρύματα και Σωματεία που διαβιούν παιδιά.
Φρόντισε να σταλούν δώρα και παιχνίδια σε οικοτροφείο που φιλοξενεί άπορα και ορφανά παιδιά.
Συνεργάστηκε με ιδιωτικούς φορείς και συγκέντρωσε χρήματα ώστε να παραδοθούν σε οικογένειες που έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση.
Συμμετείχε σε πολλές δραστηριότητες και μπαζάρ που στόχο είχαν να στηριχθούν οικονομικά Οργανώσεις και Σωματεία.
Πρόσφερε διασκέδαση σε παιδιά, που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεατρικές και άλλες παραστάσεις.
Απέστειλε βιβλία και παιδικά παραμύθια του Μάικ του Φασολάκη, για τον εμπλουτισμό παιδικών βιβλιοθηκών.
Η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ, θα συνεχίσουν με κάθε τρόπο να ανταποκρίνονται εκεί που υπάρχει ανάγκη για βοήθεια.

Εγκαίνια φιλανθρωπίας «Με Αγάπη» από τη Μαρί Κυριακού

Τις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας «Κύκλος ανθρωπιάς» στο Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, που τελούν υπο την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, εγκαινίασε η Μαρί Κυριακού, τη Δευτέρα 2 Ιουνίου.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Μητροπολίτη Νίκαιας Αλέξιου, του Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Ιωάννη Μαρωνίτη και φορέων της περιοχής.
Η Μαρί Κυριακού, δήλωσε ότι στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους των κτιρίων και μοίρασε δώρα στα παιδιά. O πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Μαρωνίτης απένειμε τιμητική πλακέτα στην Μαρί Κυριακού για την συνολική της προσφορά και το κοινωνικό της έργο.
Η εκδήλωση των εγκαινίων σηματοδοτεί την έναρξη λειτουργίας των δομών οι οποίες θα εξυπηρετούν δεκάδες άπορες οικογένειες, χρειάζονται σε καθημερινή βάση την στήριξη όλων, στις οποίες και θα προσφέρουν φαγητό, φάρμακα, τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, βιβλία και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Οι Δομές που δημιουργήθηκαν από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον δήμο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη είναι Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Εστιατόριο, Υποδοχή Αστέγων, Ανοιχτό Κέντρο Διημέρευσης καθώς και Τράπεζα Χρόνου.

UNESCO STAR F.C- ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΕΝΝΑ-ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση και η συμμετοχή του κόσμου, στον φιλανθρωπικό αγώνα που δόθηκε μεταξύ της ομάδας της UNESCO-STAR F.C.
και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς και πολλών καλλιτεχνών για την ενίσχυση της ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ που δημιούργησε
η Μαρί Κυριακού και η οποία στηρίζει 10 Ιδρύματα.
Ήταν μια μέρα γιορτής ,χαράς και προσφοράς, από τους θεατές που με τα τηλεφωνήματά τους ενίσχυσαν τη ΓΡΑΜΜΗ , ώστε να στηριχθούν οικονομικά τα Ιδρύματα, στα οποία διαβιούν και συντηρούνται παιδιά με προβλήματα.
Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ.Μ.Κυριακού, στον οποίο απενεμήθη τιμητική πλακέτα από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Τιμητική πλακέτα απένειμαν από την UNESCO και στην Μαρί Κυριακού, για το συνολικό κοινωνικό της έργο, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές δόθηκαν τιμητικά μετάλλια .
Oσοι παραβρέθηκαν , απόλαυσαν και πλούσιο θέαμα από παραδοσιακά συγκροτήματα που χόρεψαν, αθλητικούς συλλόγους που έκαναν επιδείξεις, καθώς και θεατρικά παιχνίδια.
Την σέντρα του αγώνα έκανε συμβολικά η Μαρί Κυριακού, αφού ευχαρίστησε όλους τους θεατές για την συμμετοχή τους.
Ο αγώνας έληξε 6-4 υπέρ των βετεράνων διεθνών ποδοσφαιριστών της UNESCO-STAR F.C.

«ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ»- ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Για το σύνολο της ανθρωπιστικής της προσφοράς και το κοινωνικό της έργο, βραβεύτηκε η Μαρί Κυριακού , από την Παναθηναική Οργάνωση Γυναικών, το Σάββατο 5 Απριλίου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής.
Στην κατάμεστη αίθουσα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης , η Πρόεδρος της Παναθηναικής Μαρία Γιαννίρη, παρέδωσε το βραβείο στην Μαρί Κυριακού:
«Μέσω της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ», είπε μεταξύ αλλων, « έχετε ανοίξει ένα δίαυλο αλληλεγγύης και προσφοράς για εκατοντάδες ιδρύματα και συλλόγους για παιδιά».
Στο πολύπλευρο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο της Μαρί Κυριακού, αναφέρθηκε και ο υφυπουργός παιδείας Κ. Γκιουλέκας.
Η Μαρί Κυριακού, στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε για την βράβευσή της και τόνισε: «Δεν είμαι μόνη μου. Είμαστε μια πολύ μικρή ομάδα, που προσπαθεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Και τα κάνει πάντα με πολύ αγάπη.»
Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν ακόμη στον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ.Πατούλη.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ως προσωπικότητα της χρονιάς 2013-2014, για το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο και την κοινωνική της προσφορά, βραβεύτηκε η Μαρί Κυριακού από την Κερκυραϊκή Eνωση Πειραιά και τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Κόρφου.
Η τελετή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.
Σε μήνυμα της η κυρία Κυριακού, ευχαρίστησε θερμά για την τόσο ξεχωριστή τιμή και σημείωσε ότι πρόκειται για ένα έργο που επιτελείται με γνώμονα την αγάπη και την προσφορά στους συνανθρώπους μας.
Βραβεύτηκαν ακόμη προσωπικότητες που ξεχώρισαν για το έργο τους, ο στρατηγός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας Μανώλης Σφακιανάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος , η Άννα Φόνσου για το έργο της στο «Σπίτι του Ηθοποιού», καθώς και προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό τομέα, την εκπαίδευση την Επιστήμη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ «ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ» ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών στη «ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ», παρέδωσε η Μαρί Κυριακού, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στους εκπροσώπους 10 Ιδρυμάτων, Σωματείων και Οργανώσεων, απ’ όλη την Ελλάδα.
Οι εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Πρόνοιας, Έφης Μπέκου, με πολλή συγκίνηση, παρέλαβαν τις επιταγές από τη Μαρί Κυριακού, στα γραφεία του ΑΝΤΕΝΝΑ. Μεταξύ άλλων, οι εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων ανέφεραν ότι τα χρήματα αυτά είναι μια πολύ μεγάλη στήριξη για τη συνέχιση της λειτουργίας των ξενώνων τους, στους οποίους φιλοξενούν παιδιά. Στη συνέχεια, ευχαρίστησαν ο καθένας ξεχωριστά τη Μαρί Κυριακού για την πολύτιμη συμβολή της και τη συμπαράστασή στο έργο τους.
Η Μαρί Κυριακού εξέφρασε τη συγκίνησή της, αλλά και την ικανοποίηση για την ανταπόκριση των τηλεθεατών, να στηρίξουν τη «ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ» και να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους, παρέχοντας βοήθεια σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Επίσης, δεσμεύτηκε ότι η Γραμμή θα συνεχιστεί για να στηριχθούν οικονομικά και άλλα Ιδρύματα. Μέχρι τώρα έχουν ενισχυθεί οικονομικά περισσότερα από 25 Σωματεία.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Η Μαρί Κυριακού σε συνεργασία με το κοσμηματοπωλείο ELLE AMBER και την Ελίνα Αναγνωστοπούλου, δημιούργησαν κοσμήματα και γούρια, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο Ίδρυμα "ΕΣΤΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΘΗΝΑΙΑ". Τα κοσμήματα (βραχιόλια , κολιέ και γούρια), έχουν αποτυπωμένη την φιγούρα του αγαπημένου ήρωα των παιδιών του Μάικ του Φασολάκη, αλλά και την καρδιά της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Πρόκειται για μια σειρά ιδιαίτερη, που καλύπτει τις ανάγκες μικρών και μεγάλων και σε πολύ προσιτή τιμή ,ώστε να δώσει την δυνατότητα στον καθένα από εμάς μαζί με το δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να στηρίξει ένα Ίδρυμα που κινδυνεύει να κλείσει. Τα κοσμήματα πωλούνται μόνον στο κατάστημα ELLE AMBER, στον α' όροφο του GOLDEN HALL. ΜΕ ΑΓΑΠΗ για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Η Μαρί Κυριακού στηρίζει ενεργά το έργο της UNICEF

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού», η Ελληνική Επιτροπή της UNICEF πραγματοποίησε μια συγκινητική τελετή. Μέσα από την εκδήλωση, βράβευσε μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα, που έστειλαν αφίσες, παραμύθια, βιβλία και εφημερίδες και απεικόνισαν με τον δικό τους τρόπο πώς αντιλαμβάνονται τα δικαιώματά τους.
Το 1ο Βραβείο Παραμυθιού, το απένειμε η συγγραφέας παιδικών βιβλίων και παρουσιάστρια της κοινωνικής εκπομπής «Με Αγάπη», Μαρί Κυριακού. Μεταξύ άλλων, η κυρία Κυριακού υπογράμμισε πως στέκεται αρωγός στο έργο και τους σκοπούς της UNICEF.
Κατά την απονομή του 1ου Βραβείου Παραμυθιού, η Μαρί Κυριακού πρότεινε να προβάλλει τα παραμύθια που έγραψαν τα Παιδιά μέσα από την εκπομπή της «Πες μου το παραμύθι σου», η οποία μεταδίδεται από τα δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤΕΝΝΑ σε όλο τον κόσμο. Η Πρόταση της κυρίας Κυριακού έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από την Επιτροπή της UNICEF.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Με νέες δράσεις , νέες πρωτοβουλίες, κοντά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ συνεχίζει την κοινωνική προσφορά της για έβδομη χρονιά.
Φέτος , μαζί με εσάς θα προσπαθήσουμε να γνωστοποιήσουμε και να βοηθήσουμε κοινωνικές ομάδες, αλλά και κατοίκους περιοχών σε όλη την Ελλάδα που έχουν ανάγκη την στήριξή μας.
Η Μαρί Κυριακού και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, θα αναδείξει και με τη δική σας βοήθεια, τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όχι μόνον μεμονωμένα πρόσωπα αλλά και ολόκληρες περιοχές.
Στόχος μας είναι να ανοίξουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας ώστε να βοηθήσουμε ουσιαστικά παιδιά και μεγάλους που χρειάζονται την υλική και ηθική προσφορά μας.
H καθημερινότητα όμως δεν έχει μία μόνον πλευρά. Θα συνεχίσουμε και φέτος να αναδεικνύουμε πρωτοβουλίες που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη και πιο αισιόδοξη. Δράσεις με επίκεντρο τον πολιτισμό και το περιβάλλον.
Καθημερινά μέσα από την εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ, θα βλέπουμε όσα συμβαίνουν με θετική ματιά!


ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΠΑΡΤΙ «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Η Μαρί Κυριακού με αφορμή τα γενέθλιά της διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, ένα μεγάλο πάρτι "ΜΕ ΑΓΑΠΗ" για όλα τα παιδιά. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Δαΐς των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.
Μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης έζησαν περισσότερα από χίλια παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν σε ιδρύματα, προέρχονται από άπορες οικογένειες ή αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Οι μικροί φίλοι της Μαρί Κυριακού έσβησαν μαζί της τα κεράκια και της προσέφεραν λουλούδια και δώρα, που είχαν ετοιμάσει οι ίδιοι… με πολλή αγάπη! Σε όλη τη διάρκεια του πάρτι, τα χαμόγελα ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους και οι ευχάριστες εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη!

1.000 ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!
Το καθημερινό κοινωνικό μήνυμα ΜΕ ΑΓΑΠΗ, συμπλήρωσε 1.000 εκπομπές γεμάτες σπουδαίες δράσεις. Σε αυτή τη διαδρομή των έξι ετών, παρακολουθήσαμε πράξεις αγάπης και πρωτοβουλίες εθελοντικής προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Επίσης, μέσα από την εκπομπή ξεκίνησαν συνεργασίες με σκοπό την οικονομική στήριξη διάφορων Ιδρυμάτων, Οργανισμών και Σωματείων.
Το πιο σημαντικό όμως είναι πως αν και η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την εκπομπή, οι άνθρωποί που στάθηκαν δίπλα στις ενέργειες, τις υποστήριξαν και θέλησαν και οι ίδιοι να συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορούσαν, συνεχώς αυξάνονταν!


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ "ΜΕ ΑΓΑΠΗ"
Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου η Μαρί Κυριακού παρέδωσε στους Προέδρους και τους εκπροσώπους 10 Ιδρυμάτων και Οργανώσεων, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέσω της τηλεφωνικής ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ είχε δημιουργηθεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό και η παράδοση του ποσού πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΑΝΤΕΝΝΑ. Πρόκειται για χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών, με σκοπό την ανακούφιση και τη στήριξη των παιδιών και των αστέγων. Συνολικά μέχρι τώρα έχουν λάβει οικονομική ενίσχυση από τη ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ 25 Ιδρύματα, σωματεία και οργανώσεις.


«ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΚ» ΤΗΣ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου η παράσταση «Οι Περιπέτειες του Μάικ» ήταν αφιερωμένη στους μικρούς φίλους της Μαρί Κυριακού.
Παιδικά χαμόγελα γέμισαν την αίθουσα, ενώ στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς μοιράστηκαν όλα τα παιδιά μαζί με τον αγαπημένο τους ήρωα.
Περισσότερα από 500 παιδιά που υποστηρίζονται από Ιδρύματα ή ζουν σε αυτά και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας ταξίδεψαν στον μαγικό κόσμο του Μάικ. Πήραν υπέροχα δώρα, φωτογραφήθηκαν με τους ηθοποιούς, έπαιξαν με τη μασκότ του Μάικ και διασκέδασαν με τα τραγούδια της παράστασης.


"Με αγάπη για τους Έλληνες του εξωτερικού"
Η Μαρί Κυριακού επιφύλαξε μία χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τα παιδιά των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό. Διάβασε το παραμύθι της με τίτλο "τα Χριστούγεννα του Μάικ", το οποίο μεταδόθηκε μέσω των δορυφορικών καναλιών του ΑΝΤ1. Έτσι οι μικροί της φίλοι που μένουν μόνιμα στο εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον αγαπημένο τους ήρωα και τους νέους φίλους του, να ταξιδέψουν μαζί τους στον κόσμο του παραμυθιού, να συνειδητοποιήσουν πόση χαρά και αγάπη μπορεί να προσφέρει κανείς κάνοντας πολύ απλά πράγματα, αλλά και φυσικά να περάσουν μαγικά Χριστούγεννα.


ΒΡΑΒΕΙΑ UNICEF-AΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Σε μια ειδική τελετή, στη Στοά του Βιβλίου απονεμήθηκαν τα βραβεία σε σχολεία και μαθητές από ολη την χώρα και το Εξωτερικό, που διακρίθηκαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για τα Δικαιώματα του Παιδιού της UNICEF.
Το 1ο βραβείο για το καλύτερο παραμύθι απένειμε η συγγραφέας και παρουσιάστρια Μαρί Κυριακού στα παιδιά του 10ου Δημοτικού σχολείου Καλαμαριάς, Θεσσαλονίκης.
Για την συμμετοχή της στην εκδήλωση η Μαρί Κυριακού δήλωσε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός μέσα από τον οποίο τα παιδιά μας δείχνουν πώς κατανοούν τα δικαιώματά τους. Είναι και μια ευκαιρία,είπε,να πάρουμε και εμείς μαθήματα από τα παιδιά.
Η κυρία Κυριακού,εντυπωσιάστηκε από την συμμετοχή αλλά και την καταπληκτική δουλειά των παιδιών, που αποτύπωσαν τα δικαιώματά τους σε ζωγραφιές, εκθέσεις και παραμύθια.


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΤΙΩΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Η τεράστια καθημερινή προσφορά σας στα Κουτιά Με αγάπη, γέμισε την αποθήκη μας με πολλά ρούχα, παπούτσια παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης.
Γι αυτό το λόγο αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε για ένα μικρό χρονικό διάστημα τα Κουτιά , προκειμένου να διοχετεύσουμε , αυτόν τον μεγάλο όγκο πραγμάτων, στα Ιδρύματα, Σωματεία και εθελοντικές Οργανώσεις.
Οι αποστολές μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό σε όλη την Ελλάδα, από το πιο απομακρυσμένο χωριό, μέχρι και σε κάθε μεμονωμένη οικογένεια που έχει ανάγκη την βοήθεια μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη συνδρομή σας!
Τον τελευταίο καιρό γίναμε αποδέκτες πολλών τηλεφωνημάτων από τηλεθεατές που εξαπατήθηκαν από επιτήδειους, που εμφανίζονται ως συνεργάτες της εκπομπής και αποσπούν χρήματα.
Θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι πρόκειται για απατεώνες και ότι τόσο η κυρία Μαρί Κυριακού, όσο και οι συνεργάτες της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ, δεν πραγματοποιούν εράνους και δεν ζητούν χρηματικά ποσά για οικονομική ενίσχυση συνανθρώπων μας.
Ο μόνος τρόπος συγκέντρωσης χρημάτων για την ενίσχυση Ιδρυμάτων, γίνεται μόνον μέσω της Τηλεφωνικής Γραμμής ΜΕ ΑΓΑΠΗ και αυτό όχι με την αποστολή χρημάτων, αλλά μέσω των τηλεφωνημάτων που κάνουν οι τηλεθεατές.
Η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ δεν εχουν κανένα απολύτως λογαριασμό στο TWITTER αλλά και Προφίλ στο FACEBOOK! Οτι συνεπώς δείτε είναι ψεύτικο και πρόκειται για απάτη.


ΧΡΥΣΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Με το "Χρυσό Παράσημο Ανθρωπιστικής Αξίας" τιμήθηκε η Μαρί Κυριακού από τον Διεθνή Αυστριακό Οργανισμό "ALBERT SCHWEITZER", στη Βιέννη.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο της Βιέννης και η Μαρί Κυριακού ήταν η μοναδική Ελληνίδα που έλαβε αυτή την τιμή. Σε μια σεμνή αλλά λαμπρή τελετή ο Πρόεδρος του Διεθνή Αυστριακού Ανθρωπιστικού Οργανισμού κ.Γιόρκ Στάινερ απένειμε το χρυσό παράσημο στην κυρία Κυριακού, η οποία και ευχαρίστησε θερμά για την τιμή. Για το έργο της Μαρί Κυριακού μίλησαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Albert Schweitzer κ.Στάινερ και ο Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος του Οργανισμού Βαρόνος Τόνυ Μπρέιτελ.


Υποτροφίες Με Αγάπη
Σε μια εποχή όπου κυριαρχεί η αβεβαιότητα και ο φόβος για το αύριο είναι πολύ σημαντικό να διασώσουμε τα όνειρα των νέων ανθρώπων. Η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή «Με Αγάπη» πραγματοποίησε το όνειρο δύο παιδιών προσφέροντάς τους το στοιχειώδες αγαθό της μόρφωσης. Με στόχο να δώσει ελπίδα σε ακόμα περισσότερους νέους προσέφερε δύο υποτροφίες στο εργαστήρι ελευθέρων σπουδών του ΑΝΤ1 σε δύο κορίτσια που προέρχονται από το ίδρυμα Σωτήρ στην Κεφαλλονιά και από το σωματείο «οι Φίλοι του Παιδιού» αντίστοιχα και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν.


Συγκινητική ανταπόκριση για την Γραμμή Με Αγάπη
Συγκινητική και άμεση είναι η μέχρι τώρα ανταπόκριση για βοήθεια των παιδιών που διαβιούν σε Ιδρύματα και Φιλανθρωπικά Σωματεία, μέσω της τηλεφωνικής ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ που δημιούργησε η Μαρί Κυριακού και η τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Χριστουγεννιάτικα bazaar:
-21-23/11 Bazaar των "Φίλων της Μέριμνας" στο Ζάππειο Μέγαρο
-22+23/11 Bazaar του Σωματείου "οι Φίλοι του παιδιού" στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι
-23+24/11 Bazaar του Συλλόγου "η Αγκαλιά" στο Μετρό Συντάγματος
-26/11 Bazaar του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών "Καλλιπάτειρα" στο ξενοδοχείο Hilton, στην Αθήνα
-28/11- 06/01 Bazaar του Συλλόγου Φλόγα Christmas Factory στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι
-29+30/11 Bazaar του Κέντρου Ειδικών Ατόμων "η Χαρά" στο παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας
-30/11 Bazaar του Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας στο χώρο του Συνδέσμου στο Γουδί
-02+03/12 Bazaar του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ στο Ξενοδοχείο Πεντελικό, στο Κεφαλάρι

-4-6/12 Bazaar της Εστίας Πατερικών Μελετών στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Κοιμήσεως Αμαρουσίου στο Μαρούσι
-03/12-04/01 Bazaar του Κέντρου Παροχής Υπηρεσιών "Εργαστήρι" στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της HELEXPO, στο Μαρούσι
-06+07/12 Bazaar του σωματείου Αρωγή στο Κέντρο Διημέρευσης Ατόμων με ειδικές ανάγκες του Δήμου Αχαρνών
-06+07/12 Bazaar του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος στο Ευστράτιο Σπουδαστήριο, στον Πειραιά

-6/12-4/1 Bazaar του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού, στο χώρο του Μουσείο, Τριπόδων 23 Πλάκα
-9+10/12 Bazaar των "Παιδικών Χωριών ΣΟΣ" στο Μετρό Συντάγματος
-09+10/12 Bazaar της οργάνωσης "Κάνε μία ευχή" στο Μετρό Συντάγματος
-11+12/12 Bazaar του Σωματείου ΕΛΕΠΑΠ στο Μετρό Συντάγματος
-13/12 Bazaar της "Στέγης" Λαγονησίου, στο Λαγονήσι
-13+14/12 Bazaar του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος στο Ευστράτιο Σπουδαστήριο, στον Πειραιά
-13-15/12 Bazaar της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας στο Πολεμικό Μουσείο, στην Αθήνα
-14-23/12 Bazaar της Εστίας Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής στο χώρο της Εστίας στο Ψυχικό
-16-18/12 Bazaar της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών, στο χώρο της Εταιρίας στην Αργυρούπολη

________________________________________
Χριστουγεννιάτικες κάρτες:
-Χριστουγεννιάτικες κάρτες των παιδικών χωριών sos θα βρείτε στα κεντρικά γραφεία των χωριών sos, στην οδό Ερμού.
-Χριστουγεννιάτικες κάρτες και μικροαντικείμενα της Unicef θα βρείτε στο κατάστημα της Unicef στην οδό Ξενίας, καθώς και στα περίπτερα της Unicef σε όλη την Αθήνα
-Χριστουγεννιάτικες κάρτες της Φλόγας θα βρείτε στα γραφεία της οργάνωσης στην οδό Αιγίου 6-8
-Χριστουγεννιάτικα και κάρτες της Οργάνωσης "Κάνε μία ευχή" θα βρείτε στα γραφεία της οργάνωσης, στις οδούς Λ. Βουλιαγμένης και Καραϊσκάκη 23 στη Γλυφάδα

________________________________________
Ο Σύλλογος Βαρέως Καρδιο-πνευμονοπαθών Aσθενών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων διοργανώνει συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 14 Νοεμβρίου για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης ως προς τη δωρεά οργάνων. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου αναφορικά με την κάλυψη αναγκών των ασθενών.

πληροφορίες: 6977492874
www.heart-lung-transplant.gr
________________________________________
Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μας αφορά όλους και μπορεί να ιαθεί. Γι αυτό ενισχύστε κι εσείς το έργο της ΛΑΜΨΗΣ, του Συλλόγου Γονέων Παιδιών Πασχόντων από Κακοήθη Νοσήματα Β. Ελλάδας, καλώντας από σταθερό ΟΤΕ στο 90111158158 (χρέωση 2.99 ευρώ+ΦΠΑ) ή στέλνοντας μήνυμα γράφοντας ΛΑΜΨΗ στο 19454 (χρέωση 1 ευρώ+ ΦΠΑ).
________________________________________
Ο Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας αντιμετωπίζει δυσκολίες. Βοηθήστε τον Σύνδεσμο να συνεχίσει να προσφέρει προγράμματα αποκατάστασης στα παιδιά με αναπηρία. Ακόμη και ένα μικρό ποσό μπορεί να κάνει την διαφορά. Με 30€ το χρόνο (2,50€ το μήνα) μπορείτε να γίνετε συνδρομητές στον Σύνδεσμο και να βοηθήσετε στη συντήρηση των αλόγων του.

Πληροφορίες: Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας, 210-7488566
________________________________________
Η Κιβωτός του Κόσμου αναζητά έναν χώρο για να στεγάσει το συσσίτιο των 1300 ατόμων που διοργανώνει καθημερινά. Στην αγορά αυτού του χώρου μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι, καλώντας τη γραμμή βοήθειας της Κιβωτού στο 901-11-170170 (με περίπου 2-3 ευρώ χρέωση ανά τηλεφώνημα).
________________________________________
Η Κοινωνική Στήριξη, ένα Σωματείο Αλληλεγγύης που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών με αναπηρία αλλά και όλων των συνανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη προσφέροντας βοήθεια με ποικίλους και εξειδικευμένους τρόπους, κατέκτησε την 3η θέση στο διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
________________________________________
Το Ίντερνετ Καφέ για ΑΜΕΑ "ο άγγελός μου", που λειτουργεί καθημερινά και αποτελεί μία διέξοδο κοινωνικοποίησης, ψυχαγωγίας και ευχαρίστησης για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες από το 2007, χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να μπορέσει να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του.
Πληροφορίες: 210-4208568
________________________________________
Όποιος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί γύρω από το θέμα του διαβήτη μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα:
http://www.climbingwithdiabetes.com
________________________________________
Στις 5 Μαΐου το Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Κλήσεων της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Γραμμή Ζωής, μετά από τις προσπάθειες πολλών ετών, ξεκίνησε τη λειτουργία του εξυπηρετώντας 55 ηλικιωμένους στην περιφέρεια της Αττικής. Εφαρμόζοντας την υπηρεσία Τηλεειδοποίησης δίνει δωρεάν τη συσκευή με το "κόκκινο κουμπί" σε άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών. Αυτό τους επιτρέπει να επικοινωνούν 24 ώρες το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου με το Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Κλήσεων της ΜΚΟ Γραμμή Ζωής.Τηλ: 210-6917125, 210-6919416

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
Κουτιά με Αγάπη ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Με χιλιάδες ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης, τροφοδοτούμε παιδιά και απορους συνανθρωπους μας σε όλη την Ελλάδα.