Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
play prompt
Λιτσα.com (Επεισ: 37/τελευταίο)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μήπως η ζωή σας χρειάζεται… ένα νέο look;
Μήπως κάποιες σχέσεις σας χρειάζονται… ψαλίδισμα;
Ή μήπως θα ήταν προτιμότερο να ρίξετε μερικές… ανταύγειες στον κόσμο γύρω σας και να τον δείτε πιο αισιόδοξα;
Αν απαντήσατε ναι σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω, τότε η Λίτσα είναι η κομμώτριά που ψάχνετε!

Θα αναρωτιέστε, εύλογα, ποια στην ευχή είναι αυτή η Λίτσα. Είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας, αυτή η νοστιμούλα που σας κουρεύει στο κομμωτήριο και ελπίζει να της δώσετε πουρμπουάρ, γιατί τα 800 Ευρώ δεν της φτάνουν. Αλλά ούτε που διανοείται να ζητήσει αύξηση από την Τζένη, τη στριμμένη… Κι όταν γυρίζει στο σπίτι της, δεν την περιμένει καμία μπανιέρα με αιθέρια έλαια, αλλά μία τυπική ελληνική οικογένεια (= 2 γονείς + 1 αδελφός +  1 γιαγιά), που απαιτούν φροντίδα, υπακοή και οικονομική ενίσχυση! Μα, αλίμονο, δεν σταματούν εδώ τα προβλήματα… Της χτυπά την πόρτα και η ερωτική απογοήτευση – το λεγόμενο «κέρατο».

Όπως καταλάβατε, η Λίτσα φέρνει λίγο στη Σταχτοπούτα, αλλά μην της το πείτε, γιατί δεν πιστεύει στα παραμύθια… Είναι απλό και προσγειωμένο κορίτσι, με οικολογική συνείδηση. Ξέρει να περνά καλά χωρίς λεφτά και έρωτες. Έχει τους φίλους της και το κέφι της. Δεν σκοπεύει να τα βάψει μαύρα. Όμως, η ζωή αποφασίζει να της φερθεί… παραμυθένια και τη χτυπά κατακούτελα ο έρωτας για το κακομαθημένο «βασιλόπουλο» που τα έχει με την Τζένη, τη στριμμένη – κοινώς, την αφεντικίνα της… Τότε η Λίτσα καταλαβαίνει ότι δεν πάει άλλο. Πρέπει κάπου να ξεδώσει. Και η φτωχή κομμώτρια ανακαλύπτει το διαδίκτυο…

Τι να τα κάνει τα λεφτά, όταν μπορεί να έχει το blog της; Ένα σωρό τρυφερές καρδιές σαν τη δική της αναζητούν επικοινωνία και γιατρειά στο Internet. Ένα σωρό άνθρωποι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τον πόνο της… Όλοι εμείς! Ραντεβού στο blog «Λίτσα.com». Η Λίτσα μας εκμυστηρεύεται τα προβλήματα και τα όνειρά της και ζητά απλά πράγματα, πιστέψτε μας! Θέλει να μάθει τις απόψεις μας, τις συμβουλές μας και τη συνταγή της ευτυχίας. Όποιος την έχει, ας τη δώσει!