ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Παπαδάκης συνέχισε για 26η συνεχόμενη χρονιά να συντροφεύει τα πρωινά σας με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα της επικαιρότητας.

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η δημοσιογραφική του ομάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, παρήγαγε ειδήσεις και ενημέρωνε τους τηλεθεατές για το σύνολο των πιο σημαντικών γεγονότων και προσώπων.

Το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» εγγυήθηκε να παρακολουθεί με το πιο αντικειμενικό βλέμμα την επικαιρότητα, μεταδίδοντας όλα τα ρεπορτάζ από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις από τα κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Στο ανανεωμένο στούντιο της εκπομπής, μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη  βρέθηκαν ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Μπάγια Αντωνοπούλου, οι οποίοι ανέλυαν με τον δικό τους αμερόληπτο τρόπο τον παλμό των γεγονότων. Στο πλατό του «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» σημαντικοί καλεσμένοι σχολίασαν τις εξελίξεις και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους και τις απόψεις τους σχετικά με τα εθνικά και παγκόσμια γεγονότα.

Η Ελλάδα ενημερώνεται με εγκυρότητα, χιούμορ και αξιοπιστία μέσα από την καλύτερη και πιο επιτυχημένη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης!

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ»! Μόνο στον ΑΝΤ1!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θάνος Κάππας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νίκος Τσερέπας
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Άννυ Ζιώγα-Τσερέπα, Αντώνης  Παπαδάκης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Άρηs Σαλβάνος, Χριστίνα Τσιόκρη, Λάζος Μαντικός, Νίκος Στραβάκος.