Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (30 λεπτά προετοιμασία και 1 ½ ώρες στο ψυγείο)
Υλικά Συνταγή
- Σοκολάτα γάλακτος 1 κιλό
- 1 κιλό φράουλες
- 1 πακέτο μπισκότα digestive τριμμένα
- Παγωτό
- Και σαντιγί για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση Συνταγής ( για την κρέμα)
- Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν-μαρί
- Βουτάμε ένα φουσκωμένο μπαλονάκι στην υγρή σοκολάτα και την βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει
- Όταν παγώσει ξεφουσκώνουμε το μπαλόνι παίρνουμε τη σοκολατένια σφαίρα.
- Τοποθετούμε στο πιάτο πρώτα το τριμμένο μπισκότο, μετά τις φράουλες με το παγωτό και τέλος την σοκολατένια σφαίρα. Γαρνίρουμε με σαντιγί.