Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (15 λεπτά προετοιμασία 20 λεπτά παρασκευή )
Υλικά Συνταγής
- Έτοιμη ζύμη πάστα Φλώρα
- 3 αβγά
- 250ml κρέμα γάλακτος
- 6 φέτες μπέικον
- 6 φέτες γαλοπούλα
- ? γκούντα τριμμένο
- ? ρεγκάτο
- ½ κόκκινη πιπεριά
- αλάτι
- πιπέρι
- βασιλικό
Εκτέλεση Συνταγής
- Απλώνουμε την πάστα φλώρα σε φορμάκια
- Κόβουμε τα αλλαντικά και την πιπεριά σε κυβάκια
- Βάζουμε την κρέμα γάλακτος τα αβγά, το αλάτι, το πιπέρι, και το βασιλικό και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
- Αδειάζουμε το μείγμα στα φορμάκια όχι μέχρι το χείλος και το ψήνουμε στους 180ο στον αέρα μέχρι να ροδίσει καλά η γέμιση και να ψηθεί η σφολιάτα περίπου στα 20 λεπτά.