Europa League

05 Μαΐου 2015 17:30

Στον ΑΝΤ1 και τον ant1news.gr η μεγάλη μάχη Σεβίλλη-Φιορεντίνα

Δείτε ζωντανά την Πέμπτη στις 22:05 την πρώτη μονομαχία της Σεβίλλης με την Φιορεντίνα για την ημιτελική φάση του Europa League.

-



Στον ΑΝΤ1 και το www.ant1news.gr «χτυπάει» η καρδιά του Europa League, όπου τέσσερις ομάδες πλέον διεκδικούν τα δύο «χρυσά» εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της Βαρσοβίας.

Το πρώτο βήμα προς τον τελικό επιδιώκουν να κάνουν την Πέμπτη η Σεβίλλη και η Φιορεντίνα, που αναμετρώνται στο Σάντσεθ Πιθχουάν, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:05 στον ΑΝΤ1 και τον ant1news.gr.

Η προσπάθεια της κατόχου του τίτλου κόντρα στη φιλόδοξη εφέτος ιταλική ομάδα υπόσχεται γκολ και θέαμα. Δύο από τους καλύτερους Ευρωπαίους τεχνικούς, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιντσέντζο Μοντέλα αλλά και μια πλειάδα σπουδαίων ποδοσφαιριστών, θα αναμετρηθούν με κίνητρο την κατάκτηση του Κυπέλλου, σε περιγραφή Μιχάλη Τσώχου.

Και αμέσως μετά, EUROPA LEAGUE LIVE με τον Ιάκωβο Φιλιππούση και το δεύτερο ημιτελικό, με τη Νάπολι να φιλοξενεί στο Σαν Πάολο τη μεγάλη έκπληξη του θεσμού, την Ουκρανική Ντνίπρο.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)